Designkaupat netissä

Snapsilasit

5 tuotetta 3 kaupasta

Snapsilasi käteen ja laulu soi!

Snapsit ja juomalaulut ovat Suomessa kaikille tuttuja suosiotaan uudelleen kasvattavien rapujuhlien ansiosta. Rapujuhlissa snapsien nauttimiselle on tietty järjestys, joka osaltaan rytmittää hauskanpitoa. Illan mittaan toki vähäkin muodollisuus katoaa. Koska snapseja kuitenkin nautitaan pitkin iltaa, on ehkä hyvä pitää alusta alkaen mielessä, että rapujuhlaetiketti ei missään nimessä velvoita juomaan jokaista snapsia Pohjanmaan kautta, vaan pelkkä siemaisu riittää.

Rapujuhlien lisäksi Suomessa myös blinikutsut ovat viime vuosina olleet yhä suositumpia. Rasvaisten blinien kylkeen vodkasnapsi on paikallaan ja se myös tuo blinien ja täytteiden makua paremmin esiin. Netistä löytyy ohjeita niin blinitäytteisiin kuin vodkasnapsin varioimiseen maustamalla sitä itse erilaisilla mausteilla tai vaikkapa sitruunalla. Blinikutsut ovat rapujuhlien tapaan iloiset iltamat ilman sen kummempaa jäykistelyä.

Snapsilasi lahjaksi

Snapsien juomisessa hauskaa ovat laulun ja tunnelman lisäksi usein myös itse snapsilasit. Ehkäpä snapsien naukkailua ei tosiaan mielletä hienosteluksi tai jäykistelyksi, ja suunnittelijatkin laskevat snapsilasien suunnittelussa mielikuvituksensa laukkaamaan täysin vapaana. Snapsilasit ovat myös suosittuja lahjoja, eikä mikään ihme, kun netistä katselee vaikkapa Lasse Åbergin Happy Birthday snapsilasia. Hieman arvokkaampana klassikkolahjana toimisi varmasti Iittalan snapsilasisetti, josta löytyy 4 eri muotoilijalegenda Tapio Wirkkalan suunnittelemaa snapsilasia. Sagafomin snapsilaseissa taas on kirkkaissa väreissä hehkuvat lasit ja Ritzenhoffin Black Label -sarjan kuvioissa tyylikästä retrohenkeä.

Snapsilaseista jos jostakin löytyy netistä jokaiselle juuri se oman näköinen!

Siirry alkuun