Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Almedahls
Artek
Balmuir
Beach House
Bloomingville
Boel & Jan
Brita Sweden
Broste
By Lassen
Cane-Line
Casa Stockmann
Chhatwal & Jonsson
Day Home
Design House Stockholm
Design Letters
Dixie
EMU
Eightmood
Ekelund Linneväveri
Ernst Kirchsteiger
Familon
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Finlayson
Fritz Hansen
Gant Home
Grand
Guzzini
Hay
Hillerstorp
Himla
Horredsmattan
House Doctor
Iittala
Jabadabado
Kartell
Kauniste
Klaus Haapaniemi
Klippan Yllefabrik
Klong
Lexington
Lilla Bruket
Linum
Lisa Bengtsson
Littlephant
Majvillan
Marimekko
Men At Work
Mille Notti
Muuto
Newport
Nomess Copenhagen
Nordic
Normann Copenhagen
Orskov
Oyoy
Pandora
Pappelina
Pentik
Röshults
SKANDILOCK
Seletti
Shepherd
Skargaarden
Studio Lisa Bengtsson
Tom Dixon
Vallila Interior
Victorinox
Villa Stockmann
Woodnotes
Billerbeck
Delux
Ellos
Elvang
Fairy
Gant
Gripsholm
Hasta
Hoie
Innovation
Joutsen
Lango
Lectus
Me
Miami
Mimou
Missoni
Move
Olivia
Riviera
Sand
Sirius
Spira
Star
Tempur
Velfont
Windsor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Sisustustyynyt ja tyynynpäälliset

3325 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Äärimmäisen kätevät sisustustyynyt ja tyynynpäälliset

 

Viime vuosien aikana sisustustyynyistä on tullut hitti - eikä ihme todellakaan! Niiden avulla minkä tahansa tilan muokkaaminen käy käden käänteessä ja vielä äärimmäisen edullisesti. Netti on pullollaan sisustustyynyjä ihan joka makuun - romanttiseen, graafiseen moderniin, taiteellisia, boheemeja… Valitse omasi netin lukemattomista sisustuskaupoista ja klikkaa se kotiisi.

 

Trendikäs tyyny takaa nopean muutoksen

 

Etenkin talvipimeillä, kun aikaa tulee vietettyä paljon sisällä, kodin viihtyisyydellä todellakin on väliä. Silloin sisustustyynyjen merkitys nousee entisestään. Niiden avulla voi kodin päivittää kätevästi jouluun tai vaikka juhlaan. Tyynyt loihtivat tilasta kuin tilasta sellaisen kuin haluat: makuuhuoneesta ylellisen, väljähtäneestä olohuoneesta mukava ja ryhdikäs. Tyynyjen etuna on se, että niillä saa paitsi nopeasti vaihtelua tilan ilmeeseen ja väreihin, niin niitä on helppoa säilyttää pienessä tilassa. Lisäksi tyynyt suojaavat sohvaa likaantumiselta, ja niiden peseminen on vaivatonta. 

 

Tämän hetken trendit näkyvät tyynypäällisissä selkeästi. Pitkään suositut maalaisromanttiset ja rustiikkiset teemat ovat suosittuja niissä edelleen: erilaiset kuluneet, vanhahtavat tekstit ja maanläheiset värit. Talvella kannattaa tutustua pastellisävyihin, jotka tuovat ihania viileitä, kuulaita sävyjä olohuoneeseen. Hanki muutama kylmän vaaleanpunainen tyyny harmaata sohvaasi piristämään, niin ilme muuttuu kerralla kauniin kutsuvaksi. Yhdistä vapaasti myös muita pastellisävyjä, niin kokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja persoonallinen. Asettele tyynyjä reilulla kädellä, niin saat ilmeestä hotellimaisen houkuttelevan. Sohvan tyynyjen päivitys onnistuu helpoiten tietystikin netissä.

 

Luonto tulee sisään

 

Luonto on tänä vuonna sisustuksessa ehdoton must. Niimpä luonto tulee sisään myös tyynyihin - maanläheiset sävyt, valokuvaprintit hassuista eläimistä ynnä muut valloittavat tyynynpäällisissä. Myös luonnonläheiset materiaalit valloittavat: mikä olisi ihanampaa kuin villalangasta neulottu pehmoinen tyyny? Komeaa kontrastia saadaan kiiltäväkankaisten tyynyjen avulla, jotka tuovat kotiin ylellisyyttä. 

 

Luontoteeman lisäksi myös erilaiset graafiset kuviot ovat niittäneet suurta suosiota, ja niitä löytyykin nykyään lähes joka kodin olohuoneesta. Nyt trendikästä on sekoittaa rohkeasti erilaisia tyynyjä rennosti ja boheemisti niin, että tyynyjä saa olla eri väreissä, kuvioissa ja muodoissa, kunhan niitä esimerkiksi yhdistää yhtäläinen, luonnonläheinen värimaailma. 

Siirry alkuun