Mini stars -seinäkoriste, Ferm Living
15,00€
Ferm Living Castle -seinätarra, musta
53,90€
Ferm Living Branches -seinätarra, musta
84,90€
Ferm Living Drawing Birds -seinätarra, musta
39,90€
Ferm Living ABC House -seinätarra, musta
71,00€
Ferm Living Animal Tower -seinätarra, punainen
62,90€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Inessa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Poista kaikki suodattimet

Sisustustarrat

22 tuotetta 4 kaupasta

Sisustustarrat tekevät sisustuksesta helppoa

Voiko olla helpompaa tapaa muuttaa ja uudistaa sisustusta kuin sisustustarrat? Tämä moderni tapa on noussut viime vuosina huimaan suosioon ja tarrat koristavat jo ties kuinka monen suomalaisen kodin seiniä ja ovia. Kysynnän mukaan nettiin on noussut aina uusia kauppoja, joista saa sisustustarroja. Persoonallisimmat ja tyylikkäimmät tuotteet löydät tietysti netistä, designkaupoista.

Tarroja ostaessa kannattaa varmistaa, että haluamallesi seinälle on mahdollista laittaa sisustustarroja. Esimerkiksi maalattu seinäpinta ja lasi ovat tyypillisiä ja toimivia paikkoja käyttää tarroja, ja osa tarroista toimii myös kylpyhuoneessa. Sen sijaan muovipintaisen struktuuritapetit ja lasikuitutapetit ovat materiaaleja, joihin tarra ei helposti tartu.

Sisustustarrakin voi olla designia

Sisustustarroissa on rajattomasti erilaisia vaihtoehtoja, joita löytyy esimerkiksi Skandinavian Design Centerin valikoimista. Ferm Livingillä on kokoelma ihastuttavia, värikkäitä eläinhahmoja, joilla saa maalaamista huomattavasti kätevämmin ilmettä lastenhuoneeseen. Keittiöön taas sopii tyylikäs ja kätevä musta Calendar-seinäkoriste, jota voi käyttää kalenterina vaikkapa post-it-lappujen tai liidun avulla. Upea yksityiskohta on niin ikään Fem Livingin upea maapallon kartta skarpin mustana yksityiskohtana valkoisella seinällä.

Siirry alkuun