Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tyynyn koko
X
40 x 40
40 x 60
45 x 45
50 x 50
60 x 60
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Marimekko
Ellos
Hinta
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sisätyynyt

30 tuotetta 2 kaupasta

Erikokoiset sisätyynyt tuovat näppärän lisän sisustukseen ja tarjoavat samalla tarvittaessa ylimääräistä tukea sohvalla tai nojatuolissa istuville. Tyynyjä on olemassa useita erikokoisia ja -mallisia, joten valinnassa ratkaisee eniten se, millaisia tyynyliinoja niiden kanssa ollaan ajateltu. Liian pieni tai suuri tyynyliina näyttää ikävältä, joten tyynyjen mittojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Toinen vaihtoehto on hankkia ensin tyynyt ja sitten ostaa niihin sopivat liinat.

Pehmuste ratkaisee

Sisätyynyt tulevat tyynyliinan sisään, joten niiden pintamateriaalit ovat yleensä hyvin samankaltaisia. Suurimmat erot tyynyissä löytyvät niiden täytteistä. On olemassa untuva- ja höyhentäytteisiä tyynyjä sekä erilaisista synteettisistä materiaaleista tehtyjä täytteitä. Täytteen valintaan vaikuttavat kaikkein eniten henkilökohtaiset mieltymykset ja mahdolliset allergiat. Mitä tyynyn mittoihin tulee, kannattaa miettiä, onko sisustuksen kannalta parempi ratkaisu käyttää neliön mallisia tyynyjä vai suorakaiteita. Mahdollisesti voit myös käyttää niiden yhdistelmiä, mikäli muu sisustus sen sallii. Kannattaa myös miettiä, haluaako hankkia muutaman ison sisätyynyn vai useamman pienen tyynyn. Tähän vaikuttaa kaikkein eniten se, kuinka suurelle alueelle tyynyjä halutaan sisustusmielessä laittaa.

  • Mieti sopiva koko
  • Etsi haluamasi täytemateriaali

Osta tyynyt kätevästi verkosta

Sisätyynyt on helppo ostaa verkkokaupasta. Kiinnitä etsiessäsi huomiota erityisesti käytettyihin materiaaleihin, varsinkin jos perheessä on minkäänlaisia allergioita. Muista myös, että tyynyliinat eivät yleensä kuulu kauppaan, vaan ne on hankittava erikseen. Kun olet löytänyt haluamasi tyynyn, kannattaa myös tehdä hintavertailu. Verkkokauppojen toimitus- ja palautusehdoissa on usein eroja, jotka saattavat vaikuttaa tuotteen lopulliseen hintaan. Sitten sinun ei tarvitsekaan tehdä muuta kuin laittaa haluamasi tuotteet ostoskoriin, suunnata kassalle ja jäädä kaikessa rauhassa odottelemaan pakettia.

Siirry alkuun