Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Siivousvälineet
X
Rikkalapio
Tiskiharja
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brabantia
Electrolux
Normann Copenhagen
PHILIPS
Riedel
RigTig
Zone
Bosch
Leifheit
Samsung
Severin
Tvins
Vileda
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Siivousvälineet

179 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Siivousvälineillä mukavuutta siivoamiseen

Siivousvälineet ovat olennainen osaa siivoamista ja kodin siistinä pitämistä. Pienillä hankinnoilla ja valinnoilla on vaivatonta pitää keittiö siistinä kuten myös muu osa kotia. Tyylikkäät ja toimivat keittiörätit tuovat iloa ja helppoutta keittiön siivoukseen. Keittiö on se paikka, jossa usein syömme ja valmistamme ruokaa. Se paikka johon palataan useamman kerran päivässä, siksi sen siisteyskin on tärkeää viihtyvyyden kannalta. 

Pienellä vaivalla on helppo pitää koti siistinä. Yksi tätä helpottava väline on toimivat rikkaharja ja lapio. Nopea lakaisu saa kodin näyttämään hetkessä paljon siistimmältä ja pitää isoimmat roskamäärät hallinnassa. Myös luutuamisen kannalta on tärkeää, että käytössä on kätevä siivousämpäri.  Talouspaperi on sellainen perustarvike tuvassa. Sitä tarvitsee jos tuon tuostakin. Netin verkkokaupoista talouspaperirullatelineitä löytyy niin modernia muovia kuin massivisempaa puuta olevia, ja useilta designmerkeiltä huikean hienoja vaihtoehtoja. Ne eivät pelkästään toimi vaan ovat myös tyylikkäitä, kuten Bloomingville ja Herstal. 

Design siivousvälineet netistä

Myös tiskiharjaan on syytä panostaa, sillä tiskaaminen on osa arkea, vaikka olisin astianpesukone. Aina on astioita, joita ei voi pestä koneessa ja allaskin kannattaa pitää puhtaana. Hyvä tiskiharja tuo mielekkyyttä keittiöhommiin ja on toki kaunis myös esineenä keittiössä. 

Normann Copenhagen valmistaa upeita siivousvateja ja harjoja, useissa ei väreissä. Tuo iloa siivoukseen ja panosta siivousvälineisiisi. Kurkkaa design kauppojen valikoimat ja nauti siivouksesta. Tilaa omasi netistä jo tänään, sillä netistä saat niin kauniita ja käytännöllisiä siivousvälineitä piristämään arkipäiviäsi. 

Siirry alkuun