Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Casa Stockmann
Ekobo
Eva Solo
Fiskars
Georg Jensen
Hario
Joseph Joseph
Kitchenaid
Moccamaster
Rosendahl
Rosti
Stelton
Tefal
Tom Dixon
WMF
Zwilling
Leifheit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Inessa
Nordic Nest
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Siivilät ja suppilot

55 tuotetta 5 kaupasta

Jokainen kotikokki tietää, kuinka tärkeää on, että keittiövälineet ovat kunnossa. Mitä enemmän tarvikkeita keittiöstä löytyy, sitä helpommin monimutkaistenkin ruokien laittaminen käy. Siivilät ja suppilot kuuluvat jokaisen keittiön perusvarustukseen. Ne saakin nykyään kätevästi suoraan netistä. Tutki siis Designkaupat.fi-sivustoa ja löydä juuri sinun keittiöösi sopivat tarvikkeet. Netistä saat takuulla laadukkaita ja kestäviä keittiötarvikkeita.

Miten ostaa sopivat siivilät ja suppilot?

Siivilät ja suppilot kuuluvat päivittäiseen ruoanlaittoon, joten ne kannattaa hankkia valmiiksi omaan keittiöön. Esimerkiksi kastikkeiden tekeminen onnistuu todella hyvin, kun kastikeainekset siivilöi. On siis selvää, että vähintään yksi siivilä täytyy löytyä jokaisesta kotitaloudesta. Myös suppilot kuuluvat ruoanlaittoon, joten ne kannattaa ostaa samalla kertaa, kun hommaa muutkin keittiötarvikkeet. Siivilöitä, suppiloita ja myös läviköitä on saatavana monessa eri koossa ja jopa monessa eri designissa. Esimerkiksi Koziolin poro-siivilä on upea sisustuselementti, joka kannattaa laittaa näkyvälle paikalle keittiöön. Myös värejä riittää joka keittiöön sopivaksi. Valikoimaan kannattaa tutustua vaikka heti, sillä erilaisia tuotteita riittää joka lähtöön.

  • Osta kerralla laadukkaita tuotteita
  • Valitse sopivan kokoiset tuotteet

Keittiötarvikkeet ostat helposti netistä

Siivilät ja suppilot kuuluvat jokaisen kokin perusvarustukseen. Nyt ne saa tilattua suoraan netistä, joten keittiön kuntoon laittaminen ei voisi olla enää tämän helpompaa. Kannattaa kuitenkin muistaa vertailla tuotteita, sillä niistä löytyy eroja. Netistä ostaessa säästää niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Kivijalkamyymälöissä kierteleminen voi olla turhauttavaa ja usein hinnat ovat nettikauppoja korkeammat. On siis monia syitä, miksi netistä ostaminen kannattaa. Vertaile nettikauppojen toimituskuluja ja -aikoja, sillä niissä voi olla paljonkin eroja.

Siirry alkuun