Designkaupat netissä

Shakerit

3 tuotetta 1 kaupasta

Shakerit sopivat mukavasti moneen eri keittiöön. Hienoilla cocktaileilla voi tuoda juhlavuutta arkeen, mutta ne sopivat yhtä hyvin myös juhliin. Shakerit ovat siis monikäyttöinen jokaisen keittiön perustarvike. Ne voi ostaa itselle, mutta toisaalta shakerit sopivat yhtä hyvin lahjaksi. Jos cocktailien tekeminen ei ole itselle tuttua, kannattaa aiheeseen tutustua ennen kuin aloittaa.

Shakerin valitseminen

Shakerit auttavat jokaista drinkkien sekoittajaa. On kuitenkin tärkeää valita juuri omiin tarkoituksiin kaikista parhaiten sopivimmat tuotteet. Valinnanvaraa on paljon eri hintaluokissa. Upeimpiin lahjapakkauksiin kuuluu itse shakerin lisäksi sekoituslasi ja mittatikku. Näin kaikista vaikeimmatkin drinkit sekoittuvat varmasti hyvin. Joidenkin tyyliin sopii paremmin metallinen ruostumaton teräs, kun taas toiset pitävät enemmän esimerkiksi kullasta. Kaikkiin tarjolla oleviin tuotteisiin voikin tutustua kätevästi netissä. Kuvaa klikkaamalla tuotteesta saa lisätietoa. Lisätiedoista selviää esimerkiksi tuotteiden koko ja materiaali. Tutustu siis tuotteisiin tarkasti ja valitse juuri itsellesi parhaiten sopivimmat tuotteet. Laadukkaista tuotteista kannattaa maksaa enemmän, joten niihin on hyvä panostaa.

  • Panosta laatuun
  • Osta itselle tai lahjaksi

Osta shakerit kätevästi netistä

Shakerit saat ostettua kätevästi netistä. Valikoimaa selaamalla voi löytää itselleen parhaimmat tuotteet. Tuotteita voi myös rajata tiettyihin tuotemerkkeihin tai väreihin. Myös hintaa voi säätää itselleen mieluisaksi. Monet laadukkaat valmistajat, kuten Bloomingville, House Doctor sekä Georg Jensen, ovat edustettuina. Jälleenmyyjien kohdalla kannattaa tehdä vertailua esimerkiksi toimituskulujen kohdalla. Jotkut jälleenmyyjät voivat tarjota lähetyksen ilman toimituskuluja, kun taas toisten kohdalla lähetyskuluja voi joutua maksamaan jopa huomattavia summia. Myös toimitusajat vaihtelevat jälleenmyyjästä riippuen muutamasta päivästä jopa yli viikkoon.

Siirry alkuun