Game seinävalaisin M, musta/valkoinen, House Doctor
132,00€
My Deer seinävalaisin, Ferm Living
72,00€
Less seinävalaisin, musta, Bloomingville
123,00€
Tolomeo Faretto seinävalaisin katkaisimella, alumiini, Artemide
150,00€
Long Light Seinävalaisin, Valkoinen, Flos
320,00€
265 seinävalaisin, musta, Flos
820,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
ArchitectMade
Artek
Artemide
Blomus
Bloomingville
Bodum
Bsweden
Ferm Living
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Globen
Gubi
Hay
Herstal
House Doctor
Kartell
Le Klint
Lightyears
Lisa Bengtsson
Louis Poulsen
Lundia
MarkSlöjd
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Northern Lighting
Orsjo Belysning
Pandul
SELETTI
Secto Design
Skultuna
Spode
Superliving
Tom Dixon
Victorinox
Vita
Waterford
Watt & Veke
ZERO
Belid
De Buyer
Ellos
Fairy
Innolux
Star
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Seinävalaisimet

1101 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Seinävalaistuksella persoonallista ilmettä kotiin

Kuvittele, millainen kotisi olisi ilman valaisimia. Harva meistä tulisi toimeen ilman niitä - onhan niillä merkittävä vaikutus kodin viihtyisyyteen, käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Valaistus mahdollistaa sen, että voit laittaa lempiruokaasi tai nauttia hyvän kirjan lukemisesta tunnelmallisessa valossa.

Seinävalaistus on usein unohdettu osa valaistusta. Se on kuitenkin erinomainen keino korostaa sisustuksen yksityiskohtia, tuoda esiin muotoja tai luoda tunnelmavalaistusta. Netistä löytyy valtava määrä erilaisia seinävalaisimia, joihin kannattaa perehtyä ajan kanssa. Hanki persoonallinen valaistus kotiisi seinävalaisimien avulla!

Ilmeikkäät seinävalaisimet netistä

Monella suomalaisella on tapana ostaa huoneeseen yksi suuri kattovalaisin, jolla yrittää valaista koko tilan. Eloisan valaistuksen saa kuitenkin yhdistelemällä yleis- ja kohdevalaisimia. Keskeistä valaisimen valinnassa on se, mihin se sijoitetaan. Seinävalaisimilla kohdevalaistus onnistuu erinomaisesti. Niillä voidaan saada muovattua tilaa ja tuotua esiin haluttuja värejä. Seinävalaisimilla saa esimerkiksi tuotua esiin tehosteseinän rouheaa tekstuuria tai katon arkkitehtonista muotoa. Niillä saa nopeasti tuotua ilmettä yksitoikkoiseen seinään vaikkapa eteisessä. Seinävalaisimella voi luoda tehokkaasti suuremman vaikutelman tilasta, kun se sijoitetaan esimerkiksi hämärään nurkkaan. 

Netistä löytyy suuri valikoima hyvännäköisiä ja tehokkaita seinävalaisimia. Kohdevalaistuksessa ongelmana on pistemäinen häikäisy, jota kannattaa välttää. Useat ajattomat, laadukkaat designvalaisimet eivät häikäise. Esimerkiksi Bestilte BL7 Gubilta on todellinen klassikko, joka on suunniteltu jo 1930-luvulla, mutta näyttää täysin modernilta yksinkertaisen tyylikkäällä tavalla. Se sopii hyvin esimerkiksi lukulampuksi. Seinävalaisimet voivat olla myös näyttäviä sisustuselementtejä. Esimerkiksi erikokoisista akryylipaloista epäsäännöllisesti muodostuva Berg-valaisin on kuin pieni veistos seinällä. Sen on suunnitellut Gerhard Berg jo vuonna 1967 inspiroituneena luonnon monimuotoisuudesta. 

Siirry alkuun