Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
By Lassen
Design House Stockholm
Ferm Living
Frama
Gubi
Hay
Klong
Magis
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
VERPAN
Ellos
Montana
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Seinäpeilit

148 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Seinäpeili on käytännöllinen osa sisustusta

Seinäpeili on samanaikaisesti kaunis ja käytännöllinen. Se on kaunis koristus mille tahansa seinälle ja voit helposti aina ohittaessasi sen tarkistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin. Seinäpeilien avulla voit luoda myös kauniita efektejä sijoittamalla ne oikealla tavalla muihin esineisiin ja valoihin nähden. Seinäpeilin avulla saat siis näppärästi tunnelmaa kotiisi useilla eri tavoilla.

Erilaisia peilejä eri tarkoituksiin

Peilit ovat monipuolisia käyttöesineitä, joten eri käyttötarkoitukset vaativat erilaisia malleja. Esimerkiksi meikkiä laittaessa monet naiset suosivat mallia, jota voi käännellä meikkauksen edistyessä. Vaatteita tarkastellessa taas on hyvä suosia kokovartalopeiliä, jolloin saa yhdellä vilkaisulla kokonaiskuvan selville. Peili on myös kaunis koriste seinällä, jolloin sen koko ja malli tulee suhteuttaa muuhun sisustukseen sopivaksi. Pöydälle puolestaan voi hankkia jalustalla olevan mallin. Halutessasi voit täyttää, vaikka kokonaisen seinän yhdellä suurella taulupeilillä tai koota seinälle yhtenäisistä paloista haluamasi muotoisen peilin. Jos et halua peilin olevan koko ajan näkyvissä, voit valita itsellesi vaikka tyylikkään ikkunapeilin, jonka luukut voit aina halutessasi sulkea.

  • Mieti haluamasi malli
  • Etsi sopivan kokoinen peili

Sisustuspeilit kätevästi kotiisi verkkokaupasta

Sisustuspeilejä on saatavilla niin monessa eri muodossa ja niin monenlaisissa kehyksissä, että valinta voi joskus olla todella vaikeaa. Siksi ne on helppo ostaa netistä, jossa voit kaikessa rauhassa selailla suurta valikoimaa, vaikka sohvalla istuskellessasi. Huonekalut.fi tekee peilin etsimisestä vielä helpompaa, sillä sivuillemme on koottu useamman laadukkaan verkkokaupan valikoimat, joten löydät sieltä varmasti itsellesi mieleisen mallin. Lisäksi voit näppärästi selailla tuotteita esimerkiksi hinnan tai värin perusteella. Valittuasi haluamasi tuotteen voit näppärästi vertailla eri kauppojen hintoja. Tilauksen tehtyäsi voit jäädä rauhassa odottelemaan pakettia.

Siirry alkuun