Ögon Cacao -juliste värillinen, Olle Eksell
48,00€
2nd Cycle Stool 60 juliste 50 x 70 cm, Artek
19,00€
Kehys 50 x 70 cm
34,90€
2nd Cycle Pirkka juliste 50 x 70 cm, Artek
19,00€
Mehiläispesä juliste, Artek
29,00€
Artek 75 Years juliste
89,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Alessi
Artek
Bloomingville
Broste
By Lassen
Cross
Design House Stockholm
Design Letters
Ferm Living
Georg Jensen
Globen
House Doctor
KAJAKAJA
Kaj Bojesen
LOVISA BURFITT
Lisa Bengtsson
Majvillan
Maze
Mini Empire
Olle Eksell
Orskov
Oyoy
Pentik
Riedel
Skultuna
Vitra
WALLSTUFF
Wedgwood
Arena
Attitude
Camiapia
Ellos
Hagedornhagen
Jollygoodfellow
Joutsen
Kong
Me
Mimou
Moomin
Norm
Only
Plastex
Playtype
Rio
Selected
Shapes
Tgioc
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Seinälle

1582 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Taidetta seinälle

Liian usein suomalaisissa kodeissa törmää tyhjiin, mykkiin, mitäänsanomattomiin valkoisiin seiniin. Seinälle asetetulla taideteoksella on ihmeellinen vaikutus - se herättää seinän eloon. Lisäksi taiteella ei ole rajoja: voit käyttää mielikuvituksesi mukaan ihan mitä tahansa, mitä ikinä keksit. Taiteen ei tarvitse olla perinteinen kultakehyksinen öljyvärimaalaus. Eksy netin designkauppoihin ja valitse lempparisi, jolla voit elävöittää esimerkiksi eteisen mykän seinän.

Taide herättää tilan eloon

Vielä paremmin seinällä olevan taiteen saa esiin, kun sen kohdevalaisee. Vaikutelma on täysin erilainen kuin tyhjä seinä, kun siinä on jotain, jota katsoa ja joka herättää ajatuksia. Ole rohkeasti persoonallinen ja valitse tavanomaisen sisustustaulun sijaan jotain erikoista, jossa persoonasi pääsee esille. Netistä saa paitsi julisteita, niin valmiiksi kehystettyjä tauluja, veistoksia, erilaisia seinäkoristeita, taiteellisia kelloja - käytännössä mitä tahansa.

Jos haluaa päästä helpolla, kannattaa perehtyä esimerkiksi Bloomingvillen valikoimiin. Merkiltä on saatavilla useita graafisen ilmeikkäitä tauluja, jotka on helppoa yhdistää muiden, värikkäämpien ja ilmeikäämpien taulujen kanssa. Niitä on saatavilla paitsi suorakulmaisen muotoisina, niin erilaisina muunnoksina, kuten vinoneliöinä tai talon karikatyyrimuodossa. Sommittele vapaasti taiteellista silmääsi miellyttävä kokonaisuus. Voit asettaa seinälle myös esimerkiksi irrallisia kirjaimia ja rakentaa niistä oman mottosi.

Taiteen tehtävä on pysäyttää ja saada ajattelemaan. Niin toimii esimerkiksi Ylva Skarpin yksinkertainen ja vähäeleinen taide, joka huokuu mystistä tunnelmaa. Parasta on, että jokainen voi tulkita sen eri tavalla - nykytaide ottaa katsojan mukaan luomaan taidetta.

Siirry alkuun