Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Artek
Bloomingville
Broste
By Lassen
By Wirth
Casa Stockmann
Cross
Design Letters
Ferm Living
Georg Jensen
Globen
Himla
House Doctor
Iittala
Kaj Bojesen
Kauniste
LOVISA BURFITT
Lisa Bengtsson
Majvillan
Marimekko
Maze
Men At Work
Mimou
Nordic
Olle Eksell
Orskov
Oyoy
Pandora
Pentik
Studio Lisa Bengtsson
Swedese
Villa
Villa Stockmann
Vitra
Arena
Boss
Camiapia
Ellos
Jollygoodfellow
Joutsen
Kong
Look
Make
Norm
Plastex
Playtype
Rio
Selected
Shapes
Tgioc
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Seinälle

1468 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Taidetta seinälle

Liian usein suomalaisissa kodeissa törmää tyhjiin, mykkiin, mitäänsanomattomiin valkoisiin seiniin. Seinälle asetetulla taideteoksella on ihmeellinen vaikutus - se herättää seinän eloon. Lisäksi taiteella ei ole rajoja: voit käyttää mielikuvituksesi mukaan ihan mitä tahansa, mitä ikinä keksit. Taiteen ei tarvitse olla perinteinen kultakehyksinen öljyvärimaalaus. Eksy netin designkauppoihin ja valitse lempparisi, jolla voit elävöittää esimerkiksi eteisen mykän seinän.

Taide herättää tilan eloon

Vielä paremmin seinällä olevan taiteen saa esiin, kun sen kohdevalaisee. Vaikutelma on täysin erilainen kuin tyhjä seinä, kun siinä on jotain, jota katsoa ja joka herättää ajatuksia. Ole rohkeasti persoonallinen ja valitse tavanomaisen sisustustaulun sijaan jotain erikoista, jossa persoonasi pääsee esille. Netistä saa paitsi julisteita, niin valmiiksi kehystettyjä tauluja, veistoksia, erilaisia seinäkoristeita, taiteellisia kelloja - käytännössä mitä tahansa.

Jos haluaa päästä helpolla, kannattaa perehtyä esimerkiksi Bloomingvillen valikoimiin. Merkiltä on saatavilla useita graafisen ilmeikkäitä tauluja, jotka on helppoa yhdistää muiden, värikkäämpien ja ilmeikäämpien taulujen kanssa. Niitä on saatavilla paitsi suorakulmaisen muotoisina, niin erilaisina muunnoksina, kuten vinoneliöinä tai talon karikatyyrimuodossa. Sommittele vapaasti taiteellista silmääsi miellyttävä kokonaisuus. Voit asettaa seinälle myös esimerkiksi irrallisia kirjaimia ja rakentaa niistä oman mottosi.

Taiteen tehtävä on pysäyttää ja saada ajattelemaan. Niin toimii esimerkiksi Ylva Skarpin yksinkertainen ja vähäeleinen taide, joka huokuu mystistä tunnelmaa. Parasta on, että jokainen voi tulkita sen eri tavalla - nykytaide ottaa katsojan mukaan luomaan taidetta.

Siirry alkuun