Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Artek
Bloomingville
Broste
Design Letters
Ferm Living
Kaj Bojesen
Lisa Bengtsson
Majvillan
Maze
Olle Eksell
Pandora
Studio Lisa Bengtsson
Villa
Vitra
Ellos
Joutsen
Mimou
Norm
Plastex
Shapes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Seinälle

353 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Taidetta seinälle

Liian usein suomalaisissa kodeissa törmää tyhjiin, mykkiin, mitäänsanomattomiin valkoisiin seiniin. Seinälle asetetulla taideteoksella on ihmeellinen vaikutus - se herättää seinän eloon. Lisäksi taiteella ei ole rajoja: voit käyttää mielikuvituksesi mukaan ihan mitä tahansa, mitä ikinä keksit. Taiteen ei tarvitse olla perinteinen kultakehyksinen öljyvärimaalaus. Eksy netin designkauppoihin ja valitse lempparisi, jolla voit elävöittää esimerkiksi eteisen mykän seinän.

Taide herättää tilan eloon

Vielä paremmin seinällä olevan taiteen saa esiin, kun sen kohdevalaisee. Vaikutelma on täysin erilainen kuin tyhjä seinä, kun siinä on jotain, jota katsoa ja joka herättää ajatuksia. Ole rohkeasti persoonallinen ja valitse tavanomaisen sisustustaulun sijaan jotain erikoista, jossa persoonasi pääsee esille. Netistä saa paitsi julisteita, niin valmiiksi kehystettyjä tauluja, veistoksia, erilaisia seinäkoristeita, taiteellisia kelloja - käytännössä mitä tahansa.

Jos haluaa päästä helpolla, kannattaa perehtyä esimerkiksi Bloomingvillen valikoimiin. Merkiltä on saatavilla useita graafisen ilmeikkäitä tauluja, jotka on helppoa yhdistää muiden, värikkäämpien ja ilmeikäämpien taulujen kanssa. Niitä on saatavilla paitsi suorakulmaisen muotoisina, niin erilaisina muunnoksina, kuten vinoneliöinä tai talon karikatyyrimuodossa. Sommittele vapaasti taiteellista silmääsi miellyttävä kokonaisuus. Voit asettaa seinälle myös esimerkiksi irrallisia kirjaimia ja rakentaa niistä oman mottosi.

Taiteen tehtävä on pysäyttää ja saada ajattelemaan. Niin toimii esimerkiksi Ylva Skarpin yksinkertainen ja vähäeleinen taide, joka huokuu mystistä tunnelmaa. Parasta on, että jokainen voi tulkita sen eri tavalla - nykytaide ottaa katsojan mukaan luomaan taidetta.

Siirry alkuun