Life Is Short Sitaatti-kyltti, Harmaa, bloomingville
31,00€
Artek 75 Years juliste
80,00€
Julisteenripustin 80 cm, Alumiini, Ørskov
20,00€
Frame Square Taulunkehys 21 x 22 cm, Valkoinen
45,00€
Ögon Cacao -juliste värillinen, Olle Eksell
48,00€
80 Years Stool 60 juliste, Artek
26,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Artek
Bloomingville
Broste
By Lassen
Cross
Design Letters
Ferm Living
Georg Jensen
Globen
Gustavsberg
House Doctor
KAJAKAJA
Kotonadesign
Koziol
LOVISA BURFITT
Lisa Bengtsson
Mini Empire
Newport
Nomess Copenhagen
Nordic
Olle Eksell
Pentik
Portmeirion
Riedel
Royal Doulton
Skagerak
Skultuna
Stelton
Studio Lisa Bengtsson
Umbra
Vitra
WALLSTUFF
Waterford
Wedgwood
Attitude
Balmuir
Hagedornhagen
Jollygoodfellow
Rebel
Saga
Sia
Tgioc
Villa
Ørskov
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Seinälle

1659 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Taidetta seinälle

Liian usein suomalaisissa kodeissa törmää tyhjiin, mykkiin, mitäänsanomattomiin valkoisiin seiniin. Seinälle asetetulla taideteoksella on ihmeellinen vaikutus - se herättää seinän eloon. Lisäksi taiteella ei ole rajoja: voit käyttää mielikuvituksesi mukaan ihan mitä tahansa, mitä ikinä keksit. Taiteen ei tarvitse olla perinteinen kultakehyksinen öljyvärimaalaus. Eksy netin designkauppoihin ja valitse lempparisi, jolla voit elävöittää esimerkiksi eteisen mykän seinän.

Taide herättää tilan eloon

Vielä paremmin seinällä olevan taiteen saa esiin, kun sen kohdevalaisee. Vaikutelma on täysin erilainen kuin tyhjä seinä, kun siinä on jotain, jota katsoa ja joka herättää ajatuksia. Ole rohkeasti persoonallinen ja valitse tavanomaisen sisustustaulun sijaan jotain erikoista, jossa persoonasi pääsee esille. Netistä saa paitsi julisteita, niin valmiiksi kehystettyjä tauluja, veistoksia, erilaisia seinäkoristeita, taiteellisia kelloja - käytännössä mitä tahansa.

Jos haluaa päästä helpolla, kannattaa perehtyä esimerkiksi Bloomingvillen valikoimiin. Merkiltä on saatavilla useita graafisen ilmeikkäitä tauluja, jotka on helppoa yhdistää muiden, värikkäämpien ja ilmeikäämpien taulujen kanssa. Niitä on saatavilla paitsi suorakulmaisen muotoisina, niin erilaisina muunnoksina, kuten vinoneliöinä tai talon karikatyyrimuodossa. Sommittele vapaasti taiteellista silmääsi miellyttävä kokonaisuus. Voit asettaa seinälle myös esimerkiksi irrallisia kirjaimia ja rakentaa niistä oman mottosi.

Taiteen tehtävä on pysäyttää ja saada ajattelemaan. Niin toimii esimerkiksi Ylva Skarpin yksinkertainen ja vähäeleinen taide, joka huokuu mystistä tunnelmaa. Parasta on, että jokainen voi tulkita sen eri tavalla - nykytaide ottaa katsojan mukaan luomaan taidetta.

Siirry alkuun