Diamond-kello, Casa Stockmann
49,90€
La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Valkoinen, Alessi
138,10€
La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Musta, Alessi
138,10€
Koziol Silk seinäkello, musta
41,90€
Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus
61,49€
Piano Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol
51,41€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Applicata
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Bengt Ek Design
Blomus
Bloomingville
Bugatti
Cross
Fritz Hansen
Georg Jensen
Global
Guzzini
Hay
House Doctor
Koziol
LEFF amsterdam
Menu
Minus Tio
Normann Copenhagen
Rosendahl
SMD Design
Stelton
Tove Adman
Vitra
Andersen
Mondaine
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Seinäkellot

198 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Näyttävät seinäkellot

Seinäkellon ei todellakaan tarvitse olla tylsä ja halpa koulukello, vaan varsinainen sisustuksen kiintopiste. Kun sen funktio on ainoastaan näyttää aikaa ja samalla mahdollisimman hyvältä, suunnittelulle jää vapaat kädet. Niimpä perehdy rauhassa netin designkauppojen kello-osastoihin - ja ihastu. Taidokas suunnittelutyö kukoistaa kelloissa, valitse vain itsellesi sopivin tuote.

Kello legendaariselta suunnittelijalta

Jotkut muotoilijat ovat niittäneet erityistä suosiota kellojen suunnittelulla. Sellainen on mm. tanskalainen arkkitehti ja muotoilija Arne Jacobsen, jonka tuotteet näyttävät uskomattoman moderneilta edelleen. Korista esimerkiksi olohuoneesi AJ Bankers -seinäkellolla ja tee vaikutus vieraisiisi!

Pirteät lastenhuoneen kellot

Lastenhuoneeseen taas sopii iloitteleva suunnittelu. Esimerkiksi Ball Clock on perinteikäs designklassikko, joka piristää erinomaisesti lastenhuonetta. Se on George Nelsonin toimiston suunnittelema seinäkello jo vuoedlta 1949.”Pallokelloksi” nimetystä kellosta on sittemmin tullut moderni klassikko, joka näyttää upealta myös esimerkiksi keittiössä. Laadukas kvartsikoneisto toimii luotettavasti. Eye Clock on niin ikään erikoinen kelloyksilö viime vuosilta. Vuonna 1957 suunniteltu kello on niin ikään George Nelsonin käsialaa. Silmänmuotoinen suuri kello on katseet kääntävä taideteos.

Ympäristöystävällinen valinta

Klassikojen sijaan jos hakee tämän päivän muotoilua ja uusia tulkintoja, niin esimerkiksi Sebastian Herknerin Felt-kellot ovat hyvä vaihtoehto. Näyttävä kello on valmistettu ympäristöystävällisistä, kellolle epätyypillisistä pehmeistä materiaaleista, jotka myös vaimentavat ääntä. Ennakkoluulottomasti materiaaleja on käytetty myös Marble-seinäkellossa, joka on ihastuttava uutuus tanskalaisen Menun valikoimissa. Siinä yhdistyy komea marmori moderniin muotoiluun. Messinkiset viisarit luovat upean kontrastin trendikkäälle marmorille.

Siirry alkuun