Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Rento
Ratia
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Saunatarvikkeet

68 tuotetta 2 kaupasta

Sauna, tuo osa suomalaisuutta

Sauna, tuo alkujaan suomalainen keksintö, on luonnollisesti hyvin lähellä suomalaisten sydäntä. Sauna kuuluu lähes jokaisella perinteiseen lauantai-iltaan ja monella myös muihin iloihin. Sauna on keino rentoutua, keino ehkä paeta pohjolan pimeyttä ja kylmyyttä. Tuntea hetki korvaamatonta lämpöä ja rentoutta. Sauna löytyy lähes poikkeuksetta kotimaisista omakotitaloista ja myös kerrostaloissa on vähintäänkin yksi yleinen sauna. Siinä missä toiset pitävät suomalaisten saunakeksintöä nerokkaana ja loistavana, toiset eivät voi ymmärtää sitä alkuunkaan. Hikipäässä istua nyt lauteella ja aina vain enemmän heittää vettä kiukaalle. 

Design saunatarvikkeet 

Saunomiseen kuuluu myös erilaisia saunatarvikkeita ja niihin panostetaan mielellään. Myös erilaiset designmerkit ovat valmistaneet esimerkiksi toinen toistaan tyylikkäämpiä ja elegantimpia saunakiuluja ja kauhoja. Sauna itsessään on usein pelkistetty ja vaatimaton. Ylellinen pellavalaudeliina tuo ripauksen lämpöä ja ylellisyyttä saunahetkeen. Esimerkiksi suomalainen Rento valmistaa pellavapuuvillaisia upeita laudeliinoja.

Lisää mukavuutta saunahetkeen pienillä jutuilla

Lisäksi saunaan on hyvä hankkia lämpömittari, jotta näkee saunan lämpötilaa. Se voi olla esimerkiksi kotimainen Hukka mittari, joka on valmistettu kivestä. Jotkut ottavat saunomisen niin pitkän kaavan mukaan, että saattaapa siinä nälkäkin yllättää. Se ei onneksi ole vaarallista, sillä tilanteen pelastaa Hukkan makkaraputki, jonka sisälle voi laittaa makkaran paistumaan kiukaan päälle. Vallan kätevää, mikäpä siinä saunoessa ja makkaraa haukkaillessa.

Erilaiset pesukintaat ja kiuaskivet löytyvät myös netin ihmeellisestä maailmasta. Halusitko perinteisiä karkeita kiviä, tai silosia reikäisiä höyrykiviä entäpä elegantteja valkoisia saunakiviä. Valitse omasi ja tilaa netistä. Designmerkit tajuavat laadun ja tyylikkyyden päälle, joten voit luottaa että he eivät petä. Tilaa netistä omat suosikkituotteesi lisämään mukavuutta saunahetkeesi. 

Siirry alkuun