La Divina Samppanjalasi 26 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch
70,00€
Black Cut Samppanjalasi 2 kpl, Musta, Waterford
215,00€
Essence kuohuviinilasi, kirkas, Iittala
20,00€ 33,50€
Aarne kuohuviinilasi, 2 kpl, Iittala
67,00€
Champus Samppanjalasi 20 cl, Ladeiro, ritzenhoff
23,00€
Ultima Thule kuohuviini, 18 cl, kirkas, 2 kpl, Iittala
29,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Atelje Lyktan
Berghoff
Blomus
Bloomingville
Decotique
Eva Solo
Ferm Living
Goebel
Guzzini
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Kartell
Klippan Yllefabrik
Kosta Boda
Magnor
Master
Mats Jonasson
Nachtmann
Orrefors
Portmeirion
Riedel
Ritzenhoff
Rosendahl
Rosenthal
Royal Doulton
Sagaform
Samuji
Spiegelau
Swarovski
Villeroy & Boch
WMF
Waterford
Wedgwood
Balmuir
Classics
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Samppanjalasit

327 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Shampanjalasi ei aina olekaan huilumainen

Shamppanjalasi (tai shampanjalasi) on perinteisesti ollut jalallinen sekä kapea huilumainen lasiosa. Nykyään kuitenkin markkinoille on tuotu levempiä shampanjalaseja, sillä on huomattu, että laveammassa lasissa shampanjan maku ja etenkin tuoksu pääsevät enemmän oikeuksiinsa. Edelleen hyvin usein shampanjat nautitaan huilumaisen kapeasta shampanjalasista, vaikka esimerkiksi lasinvalmistaja Riedelin "isä" toivoisi ihmisten unohtavan vastaavat lasit. Hänen mielestään on shampanjan tuhlausta, sillä levempi shampanjalasi tuo ihan eri tavalla esille shampanjan parhaat puolet ja aromit sekä värit ja tuoksut.

Lasilla shampanjan parhaat puolet esiin

Shampanjalasi valmistetaan yleensä hyvin hauraasta ja ohuesta lasista. Lisäksi lasin tulee olla kirkasta, sillä se tuo shampanjan oman värin parhaiten esille. Shampanjan juominen on muutakin kuin maistelua, on hyvin tärkeää saada nautinnosta kaikki irti, joten kannattaa panostaa oikeanlaiseen shampanjalasiin. Kristalli on ehdottomasti parasta materiaalina.

Netistä löytää toinen toistaan upeampia design shampanjalaseja. Netti on pullollaan niin kuvioituja kuin värillisiä shampanjalaseja. Shampanjalaseihin voi laittaa rahaa vaikka yllin kyllin, mutta niitä ostaessa onkin hyvä miettiä minkä verran on valmis laittamaan rahaa laseihin. Kohtuullisellakin hinnalla saa design shampanjalaseja, joista saa huikean nautinnon niistä nauttiessa juomaa. Usein itselle ostetaankin ne laadukkaammat ja vieraskäyttöön saatetaan ostaa vähän edullisempaa, koska niitä täytyy hankkia useampiakin. 

Netistä kannattaa tutkia eri laseista, mikä vaikuttaisi olevan juuri omaan käyttöön se parhain vaihtoehto niin hinta kuin laatusuhteeltaan. Shampanjan nautinnon suuri merkitys on myös lasista kiinni, joten siihen kannattaa panostaa! 

Siirry alkuun