Iittala Senta kuohuviinilasi 2 kpl, 21 cl
22,90€
Ultima Thule kuohuviini, 18 cl, kirkas, Iittala
30,00€ 37,90€
Essence kuohuviinilasi, kirkas, Iittala
25,90€
Premium Samppanjalasi 39 cl 2 kpl, Rosendahl
21,01€
Crystalline Samppanjalasi, 2 kpl, Swarovski
383,00€
Aarne kuohuviinilasi, 2 kpl, Iittala
60,64€ 75,80€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Balmuir
Blomus
Bloomingville
Broste
Casa Stockmann
Christofle
Eva Solo
Ferm Living
Goebel
Guzzini
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Italesse
Kosta Boda
Koziol
Magnor
Nachtmann
Orrefors
Riedel
Ritzenhoff
Rosendahl
Rosenthal
Sagaform
Spiegelau
Swarovski
Villa Stockmann
Villeroy & Boch
Waterford
Magic
Make
Me
Peugeot
Rcr
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Samppanjalasit

316 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Shampanjalasi ei aina olekaan huilumainen

Shamppanjalasi (tai shampanjalasi) on perinteisesti ollut jalallinen sekä kapea huilumainen lasiosa. Nykyään kuitenkin markkinoille on tuotu levempiä shampanjalaseja, sillä on huomattu, että laveammassa lasissa shampanjan maku ja etenkin tuoksu pääsevät enemmän oikeuksiinsa. Edelleen hyvin usein shampanjat nautitaan huilumaisen kapeasta shampanjalasista, vaikka esimerkiksi lasinvalmistaja Riedelin "isä" toivoisi ihmisten unohtavan vastaavat lasit. Hänen mielestään on shampanjan tuhlausta, sillä levempi shampanjalasi tuo ihan eri tavalla esille shampanjan parhaat puolet ja aromit sekä värit ja tuoksut.

Lasilla shampanjan parhaat puolet esiin

Shampanjalasi valmistetaan yleensä hyvin hauraasta ja ohuesta lasista. Lisäksi lasin tulee olla kirkasta, sillä se tuo shampanjan oman värin parhaiten esille. Shampanjan juominen on muutakin kuin maistelua, on hyvin tärkeää saada nautinnosta kaikki irti, joten kannattaa panostaa oikeanlaiseen shampanjalasiin. Kristalli on ehdottomasti parasta materiaalina.

Netistä löytää toinen toistaan upeampia design shampanjalaseja. Netti on pullollaan niin kuvioituja kuin värillisiä shampanjalaseja. Shampanjalaseihin voi laittaa rahaa vaikka yllin kyllin, mutta niitä ostaessa onkin hyvä miettiä minkä verran on valmis laittamaan rahaa laseihin. Kohtuullisellakin hinnalla saa design shampanjalaseja, joista saa huikean nautinnon niistä nauttiessa juomaa. Usein itselle ostetaankin ne laadukkaammat ja vieraskäyttöön saatetaan ostaa vähän edullisempaa, koska niitä täytyy hankkia useampiakin. 

Netistä kannattaa tutkia eri laseista, mikä vaikuttaisi olevan juuri omaan käyttöön se parhain vaihtoehto niin hinta kuin laatusuhteeltaan. Shampanjan nautinnon suuri merkitys on myös lasista kiinni, joten siihen kannattaa panostaa! 

Siirry alkuun