Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Salaattiottimet
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Design House Stockholm
Ferm Living
Fiskars
Georg Jensen
Hackman
Iittala
Joseph Joseph
Kähler
Magisso
Normann Copenhagen
Rosendahl
Sagaform
Arcos
Ekobo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Salaattiottimet

26 tuotetta 4 kaupasta

Salaattiottimet käyttäjän mieleen

Salaattiottimet ovat ottimet, joilla otetaan salaattia tarjoilukulhosta lautaselle. Salaattiottimet valitaan usein muiden aterimien kanssa samaa sarjaa olevat. Ne usein viimeistelevätkin kauniin kattauksen. On kuitenkin olemassa toinen toistaan upeampia design salaattiottimia. Salaattiottimia löytyy materiaaliltaan niin lämpimän puisia kuin ruostumatonta terästä olevia. 

Salaattiottimilla on väliä, sillä useat tykkäävät eri tyylisistä aterimista. Salaattiottimia löytyy niin moderneja kuin taas perinteisempiä klassisia. Käyttäjän mukaan valitut salaattiottimet tuovat mielekkyyttä ja tyylikkyyttä kattaukseen ja ovat paljon miellyttävämpiä käyttää kuin esimerkiksi hätäratkaisuna usein käytetty lusikka-haarukka versio salaattikulhossa. 

Salaattiottimissa on valinnanvaraa

Varsin klassisia ovat suomalaisten valmistajien kuten Hackmanin ja Iittalan valmistamat salaattiottimet. Jos taas haluaa hieman omaperäisempää ei hassumpi vaihtoehto ole ollenkaan Sagaformin Hands-salaattiottimet. Jotka on valmistettu tammesta ja ovat ikään kuin toiset kädet, joissa on haarukkamaisesti viisi piikkiä. 

Salaattiottimia on olemassa myös hieman arkisempia versioita kuten esimerkiksi muovista valmistettuja. Erilaisilla väri ja malli vaihtoehdoilla saa kattaukseen näyttävyyttä ja pirteyttä. Kaunis kattaus on osa ruokailukokemusta ja silloin aterimillakin on merkitystä. Hyvä salaattiottimet ovat käteen helposti otettavia sekä toimisia ja helposti salaattia siirrettäviä.

Tilaa netistä kätevästi salaattiottimet

Design aterimet ovat usein pitkäikäisiä etenkin oikein hoidettuina. Puiset salaattiottimet on syytä pestä käsin, sillä ne kärsivät astianpesukoneessa. Teräksisiä ja hopeisia on syytä kiillottaa ja huoltaa välillä, jos haluaa niiden säilyvän hyvässä kunnossa. Huolletut salaattiottimet säilyvät usein paljon pidempään kuin huolimattomasti pidetyt. Jos panostaa designiin, on siitä hyvä pitää huolta myös sen mukaisesti. Netin suuresta maailmasta saa jos minkälaisia salaattiottimia tilattua. Designkaupat myyvät toinen toisaan tyylikkäämpiä versioita ja jokainen löytää varmasti itselleen mieluisat salaattiottimet. Netti helpottaa myös aterimiin tutustumisessa, sillä nopeaa saa selattua itselleen mieluiset ja klikkailla ne ostoskoriin.

Siirry alkuun