Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Bodum
Broste
Bugatti
Denby
Design House Stockholm
Erik Bagger
Ferm Living
Georg Jensen
Iittala
Joseph Joseph
Kosta Boda
Koziol
Kähler
Le Creuset
Lightyears
Magisso
Magnor
Marimekko
Newport
Normann Copenhagen
Petite Friture
Pillivuyt
Portmeirion
Rosendahl
Rosenthal
Royal Copenhagen
Sagaform
Seletti
Serax
Superliving
Villeroy & Boch
Wedgwood
Zwilling
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Salaattikulhot

199 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Näyttävä salaattikulho kruunaa pöydän

Salaatti on välttämätön ja vastaanpanemattoman herkullinen osa terveellistä ruokavaliota. Salaatissa jos jossain onkin vain mielikuvitus rajana! Salaattia voi muunnella vuodenajan ja sesongin parhaiden kasvisten, juuresten ja hedelmien mukaan. Salaattiin voikin jokainen lisätä väriä, makua ja ainesosia täysin oman mielensä ja mielentilansa mukaan. Sitä voi nauttia runsain mitoin aterian lisäkkeenä tai loihtia ruokaisammasta versiosta kevyen lounaan. Pihistellä ei kannata, sillä ravintosuositusten mukainen runsas salaatin ja kasvisten nauttiminen takaa vitamiinien ja hivenaineiden riittävän saannin maittavassa muodossa.

Salaattikulho - posliinia, terästä vai lasia? 

Salaatin voi tehdä entistäkin houkuttelevammaksi tarjoilemalla sen kauniista salaattikulhosta. Netistä voi tilata niin posliinisia, teräksisiä kuin lasisia salaattikulhoja. Teräksiset salaattikulhot ovat modernin pelkistettyjä ja tyylikkäitä, mutta myös monikäyttöisiä. Teräksisiä kulhoja voi käyttää monipuolisesti niin ruuan valmistuksessa, tarjoilussa kuin säilytyksessä. Erilaisia teräksisiä salaattikulhoja löytyy mm. Alessin valikoimista.

Nettikauppojen valikoimasta selviää myös nopeasti, että salaattikulhoja on sekä korkeita että laakeita, pyöreitä että kulmikkaita. Matalassa, laakeassa salaattikulhossa edukseen on värikkäitä aineksia sisältävä salaatti, sillä laakeassa salaattiastiassa eri ainesosat saa kauniisti aseteltua näkyviin. Hyvä vaihtoehto voisi olla esimerkiksi tämän hetken hittimateriaalista bambusta valmistettu Bloomingvillen Olivia Bamboo salaattikulho. Pyöreässä korkeareunaisessa salaattikulhossa salaatin sekoittaminen puolestaan on kaikkein helpointa. Eniten tarjolla onkin juuri perinteistä pyöreää kulhoa, joita soveltuvat myös hedelmäkulhoiksi. Isojen tarjoilukulhojen lisäksi myynnissä on pienempiä annoskulhoja, jotka sopivat niin salaatin nauttimiseen kuin vaikkapa aamiaiskulhoiksi. 

Siirry alkuun