Zig Zag Saippuakulho, Lime, Ørskov
10,08€
Saippuapullo, musta, Menu
69,90€
Areo Saippuapumppu 11,5 x 5 cm 11 cl, Kiiltävä, blomus
58,46€
Ara Saippuapumppu 15 cl 17 x 6 cm, Antracit, Blomus
33,26€
Saippuapullo, valkoinen, Menu
69,90€
Helen Saippuapumppu 7,5 x 14 cm, Smoked Grey
37,30€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Bloomingville
Brabantia
Daum
Day Home
ETOL Design
Eva Solo
Himla
House Doctor
Joseph Joseph
Koziol
Kähler
Lexington
Lilla Bruket
Menu
Nomess Copenhagen
Orskov
Stelton
Tom Dixon
Tove Adman
Wedgwood
Zone
Aquanova
Method
Rice
Skandinavisk
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Saippuapumput & saippuat

392 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Saippupumppukin voi olla ylellinen

Kaipaatko arkeesi vaivatonta ja ripauksen ylellisyyttä omaavaa saippua-annostelijaa? Täydellinen, toimiva ja laadukas saippuapumppu tuo käsien pesuusi ripauksen lisää onnea ja tyytyväisyyttä. Kukapa ei pitäisi tyylikkäästä design saippuapumpusta. Eikö ole sanonta, jossa pienet asiat tuovat meille eniten iloa. Juuri tällaisilla pienillä valinnoilla kuten laadukkaan saippuapumpun hankinnassa ja omaa mielituoksuaan olevan saippuan hankinnassa ole sitä iloa ja arjen ylellisyyttä. 

Netin upeasta valikoimasta nettishoppailija löytää kyllä etsimänsä olipa tyyliltään yksinkertainen, moderni, ylellinen, romanttinen tai itämainen. Design verkkokauppojen valikoima ei petä eikä jätä ketään kylmäksi. Kätevä saippuapumppu toimii ja antaa juuri sopivan määrän saippuaa käsille. Niitä on kätevää täyttää mieleisellään saippualla ja välillä vaikkapa vaihtaakin saippuamerkkiä tai tuoksua. 

Lisäksi on olemassa erilaisia saippua-alustoja käsisaippuoille. Sarjoissa löytyy yleensä molemmat vaihtoehdot. Etenkin vanhemmat ihmiset suosivat perinteistä käsisaippuapalasta, kun taas nuorempi sukupolvi turvautuu enemmän nestemäiseen saippuaan ja saippuapumppuun. 

Tilaa saippuat ja saippuapumput netistä

Useilla saippuavalmistajilla on myös jo valmiiksi saippuat upeissa saippua-annostelijoissa. Aina niitä ei tarvitse edes tyhjentää johonkin toiseen saippuapumppuun. Ihana ja täyteläinen saippua piristää ja saa kädet puhtaaksi. Saippuan käyttö onkin joka päivä useita kertoja meidän tekemisissämme ja silloin saippuan mieluisuus korostuu. 

Netistä onkin varsin helppoa tilata itselleen mieluisat saippuat esimerkiksi royaldesign.fi:n verkkokaupasta. Myös Inessa myy ihania käsintehtyjä laventeli ja oliiviöljyisiä saippuoita. Niillä pestessä kädet kosteutuvat ja tulevat ihanan pehmeiksi tietenkin puhtaaksi. Netistä saa helposti tilattua mieleistään saippuaa ja saippuapumppuja.

Siirry alkuun