Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
By Lassen
House Doctor
Iittala
Lundia
Rug Solid
Skagerak
Woodnotes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Säilytyslaatikot

81 tuotetta 3 kaupasta

Säilytyslaatikot viimeistelevät kodin sisustuksen

Säilytyslaatikot ovat paitsi kauniita ja sisustuksellisia, mutta myös puhtaan käytännöllisiä. Jokaisessa kodissa on tavaroita, jotka ajelevat jossain, vaikkapa television ja muiden laitteiden kaukosäädöt. Juuri näitä tavaroita varten kannattaa ostaa netistä säilytyslaatikoita, jotka kätkevät sisäänsä jokapäiväistä irtotavaraa. Kaukosäädöt ovat tärkeitä arjen tavaroita, joiden tulee olla lähellä, mutta joita ei välttämättä haluta säilyttää vaikkapa sohvapöydällä. Säilytyslaatikot kannella tai ilman viimeistelevät kodin ilmeen ja niillä saa arjen pienet tavarat kätevästi piiloon. 

Säilytyslaatikot netistä uusissa trendiväreissä

Säilytyslaatikot ovat nopea ja edullinen keino tuoda piristystä sisustukseen. Säilytyslaatikoita löytyy netistä aina uusimmissa trendiväreissä, joten jos haluaa edullista päivitystä kodin ilmeeseen, niin värikkäillä säilytyslaatikoilla se onnistuu helposti. Säilytyslaatikoita kannattaa ostaa netistä monen kokoisia eri tavaroita ja käyttötarkoitusta varten. Keittiössä suosikkireseptejä voi säilyttää laatikossa, kylpyhuoneessa korut voivat sijaita pienessä säilytyslokerikossa. Makuuhuoneessa voi säilyttää vaikkapa iltalukemista tai seksileluja omassa laatikossaan. Lastenhuoneessa säilytyslaatikot ovat aivan ehdottomia. Kun tavaroille on oma paikkansa, koti pysyy helpommin siistinä ja tavarat tallessa.

Herkullisia värejä sisustukseen tarjoavat esimerkiksi Nomess Copenhagen Tray Box -säilytyslaatikko, jota voi käyttää avoimena lokerona tai kannellisena säilytyslaatikkona. Keltainen, sininen, vaaleanpunainen, punainen tai vihreä ja harmaan eri sävyt sopivat mainiosti yhteen ja antavat yhdessä piristystä kodin sisustukseen. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkiväri ja käyttötarkoitukseen sopiva koko. Iittalan Aitio-laatikot taas löytävät varmasti paikkansa joka kodista. Aitio säilytyslaatikon voi kiinnittää seinälle tai sen voi myös asettaa vapaasti pöydälle. Aitio-laatikko toimii myös kosteissa tiloissa. Aitioissa on käytetty väreinä valkoista, harmaata ja keltaista ja sitä on saatavilla eri kokoisina.

Siirry alkuun