Taika metallinen laatikko, musta, Iittala
12,90€
System laatikko, sininen, lundia
69,00€
Vakka laatikko pieni, vaneri, Iittala
168,90€
Frame 20 laatikko, vaaleanharmaa, By Lassen
95,00€
Vitriini rasia 108 x 108 mm, harmaa, Iittala
47,90€
Vakka laatikko pieni, valkoinen, Iittala
168,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Bloomingville
Brafab
By Lassen
Cane-Line
Casa Stockmann
Elsa
Eva Solo
Ferm Living
Fiskars
Georg Jensen
Hillerstorp
House Doctor
Iittala
Jabadabado
Joseph Joseph
Lundia
Marimekko
Muurame
Nomess Copenhagen
Nordstjerne
Oyoy
Rug Solid
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Tefal
Villa Stockmann
Woodnotes
Dude
Ellos
Pyrex
Reisenthel
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Säilytyslaatikot

294 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Säilytyslaatikot viimeistelevät kodin sisustuksen

Säilytyslaatikot ovat paitsi kauniita ja sisustuksellisia, mutta myös puhtaan käytännöllisiä. Jokaisessa kodissa on tavaroita, jotka ajelevat jossain, vaikkapa television ja muiden laitteiden kaukosäädöt. Juuri näitä tavaroita varten kannattaa ostaa netistä säilytyslaatikoita, jotka kätkevät sisäänsä jokapäiväistä irtotavaraa. Kaukosäädöt ovat tärkeitä arjen tavaroita, joiden tulee olla lähellä, mutta joita ei välttämättä haluta säilyttää vaikkapa sohvapöydällä. Säilytyslaatikot kannella tai ilman viimeistelevät kodin ilmeen ja niillä saa arjen pienet tavarat kätevästi piiloon. 

Säilytyslaatikot netistä uusissa trendiväreissä

Säilytyslaatikot ovat nopea ja edullinen keino tuoda piristystä sisustukseen. Säilytyslaatikoita löytyy netistä aina uusimmissa trendiväreissä, joten jos haluaa edullista päivitystä kodin ilmeeseen, niin värikkäillä säilytyslaatikoilla se onnistuu helposti. Säilytyslaatikoita kannattaa ostaa netistä monen kokoisia eri tavaroita ja käyttötarkoitusta varten. Keittiössä suosikkireseptejä voi säilyttää laatikossa, kylpyhuoneessa korut voivat sijaita pienessä säilytyslokerikossa. Makuuhuoneessa voi säilyttää vaikkapa iltalukemista tai seksileluja omassa laatikossaan. Lastenhuoneessa säilytyslaatikot ovat aivan ehdottomia. Kun tavaroille on oma paikkansa, koti pysyy helpommin siistinä ja tavarat tallessa.

Herkullisia värejä sisustukseen tarjoavat esimerkiksi Nomess Copenhagen Tray Box -säilytyslaatikko, jota voi käyttää avoimena lokerona tai kannellisena säilytyslaatikkona. Keltainen, sininen, vaaleanpunainen, punainen tai vihreä ja harmaan eri sävyt sopivat mainiosti yhteen ja antavat yhdessä piristystä kodin sisustukseen. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkiväri ja käyttötarkoitukseen sopiva koko. Iittalan Aitio-laatikot taas löytävät varmasti paikkansa joka kodista. Aitio säilytyslaatikon voi kiinnittää seinälle tai sen voi myös asettaa vapaasti pöydälle. Aitio-laatikko toimii myös kosteissa tiloissa. Aitioissa on käytetty väreinä valkoista, harmaata ja keltaista ja sitä on saatavilla eri kokoisina.

Siirry alkuun