Designkaupat netissä

Sähkövatkaimella teet kermavaahdot hetkessä

Juhlan kuin juhlan kruunaa kahvipöytään nostettu kermakakku. Täytekakku saa niin isomman kuin pienemmän juhlijan silmät syttymään. Pienet rippeet lasten kasvoilla kuitenkin paljastavat, että kermakulholla on jo käyty - kukapa nyt pystyisi kieltämään lapselta luvan nuolla sähkövatkaimen vispilät? Touhua katsellessa saattaa jopa havahtua siihen, miten itsellekin on lapsuuden kakkuja elävämmin jääneet mieleen juuri nuo hetket - vispilöiden ja tahmean taikinan nuoleskelu taikinakulhon pohjalta kaiken muun tohinan keskellä.

Sähkövatkain on osa keittiön vakiovarusteita

Sähkövatkaimet ovatkin kuuluneet osaksi keittiöiden perusvälineistöä jo pitkään ja ovat varmasti kahvinkeittimen ohella ensimmäisten omaan kotiin hankittavien keittiökoneiden joukossa. Ainakaan leipomista harrastava ei ilman sähkövatkainta tule toimeen. Vatkaimella vispautuvat nopeasti niin kermavaahto kuin kakkutaikinan sokerivaahto ja sähkövatkaimen taikinakoukuilla voi vaivata jopa hiivataikinaa. Ja vaikkei leipomista niin harrastaisikaan, niin välillä tekee varmasti mieli vatkaimella kuohkeutettua perunamuusia.

Majoneesikin sähkövatkaimella onnistuu, mutta periaatteessa majoneesin valmistamiseen kannattaa valita nopeammilla kierroksilla käyvä sauvasekoitin. Sauvasekoitin on korvaamaton apu myös keittojen ja marjojen soseutuksessa sekä erilaisten tahnojen valmistuksessa. Bamixin Swissline sauvasekoitin on melkeinpä minikokoinen yleiskone, sillä mukana tulee terän ja vispilän lisäksi myös hakkuri ja lihaveitsi.

Sähkövatkaimen tilaaminen verkosta

Netistä sauvasekoittimet ja sähkövatkaimet on helpoin tilata, ja netissä niiden ominaisuuksia ja hintoja on myös helppo vertailla keskenään. Varsinkin jos laite tulee olemaan kovassa käytössä, kannattaa valmistajien sivujen lisäksi ehdottomasti tutustua myös erilaisiin kuluttajatesteihin. Sähkövatkaimissa ja sauvasekoittimissa on muiden keittiön pienkoneiden tapaan alettu panostaa huomattavasti myös ulkonäköön, näin ainakin OBH Nordican ja Bodumin värikkäitten vatkaimien kohdalla. Kaikki eivät väreistä piittaa, joten onneksi Electroluxilta löytyy myös aina tyylikäs musta vaihtoehto.

 

Siirry alkuun