Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Globen
MarkSlöjd
PR Home
Star Trading
Ellos
Star
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Sähkökyntteliköt

224 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Kynttilät luovat tunnelmaa, tuovat hempeää valaistusta ja samaan aikaan toimivat sisustustuotteina myös päivisin. Jos ei kuitenkaan halua käyttää oikeita kynttilöitä, voi silloin kääntyä sähkökynttelikköjen pariin. Ne näyttävät kauniilta tilassa kuin tilassa ja sopivat hyvin esimerkiksi romanttisen illallisen tunnelman luojaksi. Sähkökyntteliköt eivät siis kuulu ainoastaan jouluun, vaan niitä voi käyttää muulloinkin.

Sisusta sähkökyntteliköillä

Sähkökyntteliköt ovat kulutukseltaan pieniä, sillä niissä käytetään LED-valoja. Osa kyntteliköistä on selkeästi joulua varten, mutta on myös sellaisia kynttelikköjä, jotka käyvät ympärivuotiseen sisustukseen. Esimerkiksi kaunis Smak Designin valmistama sähkökynttelikkö Elflugan on upea sisustustuote, joka sopii kotiin kuin kotiin. Nyt niin tämän kynttelikön kuin kaikki muutkin voi ostaa kätevästi netistä. Netin kautta ostamiseen liittyy helppous ja mutkattomuus, joka myymälöissä asioimisesta puuttuu. Jos tuotteita halutaan vertailla, voi niitä rajata kategorioittain. Kaikkiin kynttelikköihin voi tutustua paremmin klikkaamalla kuvaa. Lisätiedoista löytyy muun muassa kokotiedot ja muuta tarpeellista tietoa. Myös hintoja on edullisesta hieman kalliimpiin.

  • Valitse sisustukseen sopiva kynttelikkö
  • Panosta kestävään laatuun

Osta kyntteliköt netistä

Sähkökyntteliköt voi ostaa suoraan netistä. Designkaupat.fi näyttää jälleenmyyjät, joilla on sähkökynttelikköjä tarjolla. Kynttelikköjä voi jaotella hinnan mukaan ja jokaiseen budjettiin löytyy takuulla sopivat tuotteet. Valittavana on monien tunnettujen valmistajien, kuten Smak Designin, Elloksen ja Starin, tuotteita. Kaikki näistä merkeistä edustavat taattua laatua, joka kestää vuodesta toiseen. Myös jälleenmyyjien kohdalla on paljon eroavaisuuksia. Esimerkiksi toimituskulut ja -ajat sekä palautus- ja vaihto-oikeus saattavat vaihdella huomattavasti jälleenmyyjästä riippuen. Nämä ovat niitä seikkoja, joihin tulee kiinnittää huomiota.

Siirry alkuun