Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Pöydän koko
X
160
170
180
190
200
210
220
240
250
260
Ø 80 cm
Ø 100 cm
Ø 105 cm
Ø 110 cm
Ø 120 cm
Ø 130 cm
Suosituimmat pöydät
X
70/70
Aalto
In Between
Look
Loop Stand
Milo
Ray
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Adelta
Artek
Brafab
Brita Sweden
Cane-Line
Cross
Decotique
Department
Grand
Gubi
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Kartell
Menu
Muurame
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Petite Friture
Select21
Skagerak
Swedese
VERPAN
Vita
Vitra
Zweed
Andersen
Ellos
Knoll
Rge
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Ruokapöydät

573 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Ruokapöytä kätevästi netistä

Ruokapöytä löytyy meidän jokaisen kodin keittiöstä eli kodin sydämestä. Osa syömisen ja yhdessä olon nautintoa on, mieluisa ja itseä miellyttävä ruokapöytä. Ruokapöytä valitaan käyttäjien sisustustyylin sekä käyttäjäkunnan mukaan. Ruokapöytiä löytyy netistä päätä huimaava valikoima. Kivijalkamyymälät jäävät tässä asiassa kakkoseksi. Etenkin kauniita designia olevia ruokapöytiä löytyy netistä muun muassa seuraavista verkkokaupoista Room21.fi , Finnishdesignshop.fi sekä Royaldesign.fi . 

Puiset ruokapöydät

Tällä hetkellä etenkin puu on materiaalina ansionsa mukaan erittäin kovassa suosiossa designsisustajilla. Yhä useampi valitsee ruokapöydäkseen esimerkiksi puuta olevan pöydän, jossa ruokapöydän jalat ovat usein metallia. Pöydän vaikutelma on siro, ilmava ja yksinkertainen. Se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Tällaisia pöytiä valmistaa esimerkiksi Muuto, Select21 ja decotique. 

Trendikkäitä ovat myös kokonaan puusta valmistetut pöydät. Ajatonta designpöytää hakeva voi valita itselleen Artekin puupöydän, jonka on suunnitellut Alvar Aalto jo vuonna 1935. Edelleen kovassa suosiossa oleva pöytä on osoittanut ansaitsevansa suosionsa. Departmentin valmistamia puisia ruokapöytiä löytyy niin perinteistä pukkijalkamallia, kuin pyöreää mallia. Designruokapöydät luovat ruokailutilaan mukavuutta ja täydentävät myös kodin tunnelmaa. Ruokapöytä määräytyykin usein keittiön tilan sekä käyttäjämäärän mukaan. 

Persoonallinen pöytävalinta

Jotkut haluavat muuta kuin puuta ruokapöytäänsä. Netistä löytyviä persoonallisia valintoja lienee yksi tämän hetken hiteistä, nimittäin Kartellin kirkas, läpinäkyvä, polykarbonaatista muotoonsa valettu Invisible ruokapöytä, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. House doctorin valikoimasta löytyy puolestaan kokonaan sinkitetty ruokapöytä. Neliöön muotoiltu pöytä on takuulla persoonallinen vaihtoehto ja se onkin helposti netistä tilattavissa. 

Siirry alkuun