Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Andersen
Artek
Bloomingville
Brafab
Broste
Department
Design House Stockholm
FREDERICIA FURNITURE
Fast Design
Ferm Living
Gubi
Hakola
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
House Doctor
Inno
Kartell
Knoll
Magis
Massproductions
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
SMD Design
Skagerak
Swedese
Tolix
Ton
Verpan
Vitra
Zweed
Ellos
Nude
Olivia
Stolab
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Ruokapöydän tuolit

1533 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Mikäli keittiö on se huone, jossa viihdytään pitkään ystävien seurassa tai läksyjen ääressä ahertaen, pitää ruokapöydän tuolit valita sen mukaan. Ruokapöydän ääressä saattaa myös vierähtää hetkinen, vaikka töitä tehden. Tällöin tuolien pitää olla tukevat ja mukavat istua. Käsinojat antavat mukavasti tukea pitkään istuttaessa. Tuolit antavat ilmettä keittiöön, jolloin siitä saa huonekalujen avulla loihdittua modernin tai halutessaan hyvinkin retron näköisen.

Miten valita oikeanlaiset ruokapöydän tuolit?

Muutamia seikkoja kannattaa ottaa huomioon, kun mielessä on uudet ruokapöydän tuolit. On hyvä miettiä jo etukäteen, että ovatko tuolit vain tilapäiset vai pitääkö niistä olla iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Tuolit eivät saa olla ruokapöytään nähden liian matalat, sillä silloin niissä ei ole mukava istua. Ruokapöydän korkeus kannattaa mitata, sillä ei ole mukavaa, jos reidet ottavat kiinni pöydän alalaitaan. Tuolit voivat olla pehmustetut tai niihin voi hankkia erilliset pehmusteet oman tarpeen mukaan. Lapsiperheissä materiaalin tulisi olla helposti puhdistettava, jotta likaiset kädenjäljet saa vaivattomasti pyyhkäistyä pois. Hankausta kestävä materiaali, kuten viilupinta sekä muovi ovat varmoja valintoja lapsiperheille.

  • Osta helppohoitoinen materiaali lapsiperheisiin
  • Valitse sopivan korkuiset tuolit

Ruokapöydän tuolit on helppo tilata netistä

Mikäli haluaa jonkun tietyn valmistajan tekemät ruokapöydän tuolit ja tietää tuolin nimenkin, voi nettisivulla tehdä haun kyseisen nimen mukaan. Tällöin samannimiset tuolit tulevat näkyviin samalla haulla. Tällä tavalla on helppo saada kokonaiskuva saatavilla olevista tuotteista ja värejäkin pystyy vaivatta vertailemaan keskenään. Nettisivuilla voi kaiken muun lisäksi vertailla tuotteiden hintakehitystä ja saatavuutta. Mahdolliset tarjoukset ja ilmaiset toimitukset ovat näkyvissä heti tuotteesta otetun kuvan alapuolella. Tuotetiedoista näkee tuotteiden koot ja materiaalit. Netistä on niin helppo tilata, että sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Siirry alkuun