Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Brafab
Design House Stockholm
Gubi
Hillerstorp
Menu
Muuto
Vitra
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Ruokapöydän tuolit

152 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Mikäli keittiö on se huone, jossa viihdytään pitkään ystävien seurassa tai läksyjen ääressä ahertaen, pitää ruokapöydän tuolit valita sen mukaan. Ruokapöydän ääressä saattaa myös vierähtää hetkinen, vaikka töitä tehden. Tällöin tuolien pitää olla tukevat ja mukavat istua. Käsinojat antavat mukavasti tukea pitkään istuttaessa. Tuolit antavat ilmettä keittiöön, jolloin siitä saa huonekalujen avulla loihdittua modernin tai halutessaan hyvinkin retron näköisen.

Miten valita oikeanlaiset ruokapöydän tuolit?

Muutamia seikkoja kannattaa ottaa huomioon, kun mielessä on uudet ruokapöydän tuolit. On hyvä miettiä jo etukäteen, että ovatko tuolit vain tilapäiset vai pitääkö niistä olla iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Tuolit eivät saa olla ruokapöytään nähden liian matalat, sillä silloin niissä ei ole mukava istua. Ruokapöydän korkeus kannattaa mitata, sillä ei ole mukavaa, jos reidet ottavat kiinni pöydän alalaitaan. Tuolit voivat olla pehmustetut tai niihin voi hankkia erilliset pehmusteet oman tarpeen mukaan. Lapsiperheissä materiaalin tulisi olla helposti puhdistettava, jotta likaiset kädenjäljet saa vaivattomasti pyyhkäistyä pois. Hankausta kestävä materiaali, kuten viilupinta sekä muovi ovat varmoja valintoja lapsiperheille.

  • Osta helppohoitoinen materiaali lapsiperheisiin
  • Valitse sopivan korkuiset tuolit

Ruokapöydän tuolit on helppo tilata netistä

Mikäli haluaa jonkun tietyn valmistajan tekemät ruokapöydän tuolit ja tietää tuolin nimenkin, voi nettisivulla tehdä haun kyseisen nimen mukaan. Tällöin samannimiset tuolit tulevat näkyviin samalla haulla. Tällä tavalla on helppo saada kokonaiskuva saatavilla olevista tuotteista ja värejäkin pystyy vaivatta vertailemaan keskenään. Nettisivuilla voi kaiken muun lisäksi vertailla tuotteiden hintakehitystä ja saatavuutta. Mahdolliset tarjoukset ja ilmaiset toimitukset ovat näkyvissä heti tuotteesta otetun kuvan alapuolella. Tuotetiedoista näkee tuotteiden koot ja materiaalit. Netistä on niin helppo tilata, että sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Siirry alkuun