Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Brabantia
Essey
Ferm Living
Hay
Magis
Menu
Vitra
Zone
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Roska-astiat

91 tuotetta 2 kaupasta

Roskakorikin voi olla tyylikäs

Roskat ovat osa arkipäivää. Roskat laitetaan mielellään heti niihin kuuluviin astioihin. Netistä voi löytää omaan tyyliin ja tarpeeseen sopivan roskiksen. Tyylikkäitä designroskiksia löytyy kyllä nettikaupoista jos minkä muotoisia ja mallisia. Suosituimpia vessaroskiksia ja esimerkiksi vaipparoskiksia lienee jalalla polkaistava kannellinen roskis. Sellainen roskin onkin varsin kätevä, sillä se peittää hajut hyvin ja jalalla aukaiseminen säästää kädellä aukaisua, joka taas lisää lian ja bakteerien tarttumista omiin käsiin. 

Valitse roskis käytön mukaan

On myös erilaisia väriltään ja tyyliltään olevia tavallisia kannellisia roskiksia. Ne ovat myös suosittuja vaihtoehtoja oikeastaan sama mihin käyttöön. Paperiroskis on puolestaan roskis, jossa on kansi, jossa on reikä. Paperit on helppo laittaa reiästä roskikseen ja ne pysyvät siellä. Etenkin toimistoissa paperiroskikset ovat suosittuja ja usein lähes välttämättömiäkin. 

Roska-astia kätevästi seinälle

Nykyään on myös suosittua ripustaa roskis seinälle, jotta lattia jää vapaaksi siivotessa. Monissa roskismalleissa onkin valmiiksi paikka, josta sen saa ripustettua seinälle. Kauniita designroskiksia valmistaa esimerkiksi Bloomingville, Alessi ja Menu. Voit katsoa valikoimaa kätevästi esimerkiksi Inessan, Royal design ja Scandinavian design Centerin verkkokaupoista. Tilaa omasi netistä jo tänään.

Siirry alkuun