Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Aarikka
Applicata
Artek
Atelje Lyktan
Bloomingville
Bodum
Brita Sweden
Broste
Bsweden
Bugatti
CableCup
Daum
Day Home
Design House Stockholm
Doctor Design
Ferm Living
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Gense
Georg Jensen
Globen
Gubi
Guzzini
Hay
Hem
Herstal
Himla
Hinza
Holmegaard
House Doctor
Jielde
Kaj Bojesen
Kartell
Koziol
Krebs
Le Klint
Lightyears
Louis Poulsen
Lundia
Mats Jonasson
Mauviel
Maze
Menu
Moooi
Muuto
Normann Copenhagen
Northern Lighting
Orrefors
Orsjo Belysning
Rosenthal
Royal Copenhagen
SELETTI
Secto Design
Select21
Showroom Finland
Skultuna
Spiegelau
Stelton
Superliving
Tom Dixon
Verner Panton
Villeroy & Boch
Vita
Vitra
Watt & Veke
Wedgwood
Airam
Belid
Innojok
Innolux
Mater
Petitefriture
Star
Trio
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Riippuvalaisimet

1737 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Riippuvalaisimet - kodin näyttävät yksityiskohdat

Kun tarvitaan koko huonetta valaisevaa yleisvaloa, on kattovalaisin toimiva ratkaisu. Riippuvalaisimen voi ripustaa ruokapöydän päälle, eteiseen, keskelle olohuonetta tai keittiöön. Tärkeää on, että se sopii huoneen sisustukseen ja vastaa niihin käyttötarpeisiin, jota huoneelle on asetettu.

Kun tietää, mitä haluaa, helppoa on etsiä tiensä netin ihmeelliseen maailmaan. Netistä löytyy ihastuttavia valikoimia erilaisia riippuvalaisimia, joista voi kätevästi tilata suosikkinsa. 

Riippuvalaisimella tunnelmaa taloon

Valaistuksen kanssa tuskaileminen on tuiki tavallista. Valaistuksen suunnittelu ei olekaan mitään helppoa hommaa. Siksi onkin hyvä tietää jotain perusasioita sisustuksesta. Perinteisesti Suomessakin isketään vain yksi iso valaisin keskelle huonetta. Kattovalaisin onkin ansainnut paikkansa huoneen tärkeimpänä valaisimena, sillä sillä luodaan yleisvalo koko huoneeseen. Usein yksi valaisin ei kuitenkaan riitä, vaan on parempi, jos huoneessa on useita valaisimia. Hyvässä valaistuksessa valoa on useilla eri tasoilla.

Kannattaa myös välttää liian häikäisevää valaistusta. Katosta riippuvan valaisimen on hyvä olla tuomassa epäsuoraa yleisvaloa tilaan. Hyvä kattovalaisin jakaakin valon tasaisesti ympäri huonetta. Valaistuksen tulee myös toistaa värit oikeina. Hyvä valinta on vaikka halogeenilamppu, joka toistaa värejä hyvin ja lisäksi säästää energiaa. 

Tilaa kaunis riippuvalaisin netistä

Komea riippuvalaisin voi olla koko huoneen kiintopiste. Netistä voi löytää aivan upeita valaisinyksilöitä, joten designkauppojen valikoimiin kannattaa todella perehtyä. Esimerkiksi Matti Klenellin suunnittelema kaunis, selkeälinjainen Bell-kattovalaisin on saanut inspiraationsa teollisista valonlähteistä. Erinomainen panostus on vaikkapa Alvar Aallon suunnittelema Kultakellona tunnettu valaisin, joka on muotoilultaan yhtä aikaa hyvin moderni että ajaton. 

Muuton Ambit-riippuvalaisin sopii sellaiselle, joka rakastaa modernia, mutta kodikasta sisustusta. Pelkistetyllä varjostimella on aivan upeita, käsinmaalattuja värisävyjä erilaisissa pastellisävyissä, jotka tuovat tilaan ihanaa pehmeyttä ja lämpöä. Tom Dixonin suunnittelema Copper Shade, joka on kuparinen, peilipintainen pallovalaisin, sopii erinomaisesti esimerkiksi näyttäväksi valaisimeksi pöydän päälle.