Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Atelje Lyktan
Belid
Bloomingville
Brita Sweden
Broste
Bsweden
Design House Stockholm
Design by Grönlund
Eva Solo
Ferm Living
Frandsen
Fritz Hansen
Globen
Gubi
Guzzini
Hay
Herstal
Holmegaard
House Doctor
Innolux
Jielde
Koziol
Le Klint
Lightyears
Louis Poulsen
MarkSlöjd
Mauviel
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Northern Lighting
Orsjo Belysning
PR Home
Rosenthal
Secto Design
Seletti
Skagerak
Star Trading
Stelton
Superliving
Tom Dixon
Tove Adman
VERPAN
Verner Panton
Villeroy & Boch
Vita
Watt & Veke
Wedgwood
Aneta
Decode
Ellos
Lloyd
Nude
Trio
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Riippuvalaisimet

1054 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Riippuvalaisimet - kodin näyttävät yksityiskohdat

Kun tarvitaan koko huonetta valaisevaa yleisvaloa, on kattovalaisin toimiva ratkaisu. Riippuvalaisimen voi ripustaa ruokapöydän päälle, eteiseen, keskelle olohuonetta tai keittiöön. Tärkeää on, että se sopii huoneen sisustukseen ja vastaa niihin käyttötarpeisiin, jota huoneelle on asetettu.

Kun tietää, mitä haluaa, helppoa on etsiä tiensä netin ihmeelliseen maailmaan. Netistä löytyy ihastuttavia valikoimia erilaisia riippuvalaisimia, joista voi kätevästi tilata suosikkinsa. 

Riippuvalaisimella tunnelmaa taloon

Valaistuksen kanssa tuskaileminen on tuiki tavallista. Valaistuksen suunnittelu ei olekaan mitään helppoa hommaa. Siksi onkin hyvä tietää jotain perusasioita sisustuksesta. Perinteisesti Suomessakin isketään vain yksi iso valaisin keskelle huonetta. Kattovalaisin onkin ansainnut paikkansa huoneen tärkeimpänä valaisimena, sillä sillä luodaan yleisvalo koko huoneeseen. Usein yksi valaisin ei kuitenkaan riitä, vaan on parempi, jos huoneessa on useita valaisimia. Hyvässä valaistuksessa valoa on useilla eri tasoilla.

Kannattaa myös välttää liian häikäisevää valaistusta. Katosta riippuvan valaisimen on hyvä olla tuomassa epäsuoraa yleisvaloa tilaan. Hyvä kattovalaisin jakaakin valon tasaisesti ympäri huonetta. Valaistuksen tulee myös toistaa värit oikeina. Hyvä valinta on vaikka halogeenilamppu, joka toistaa värejä hyvin ja lisäksi säästää energiaa. 

Tilaa kaunis riippuvalaisin netistä

Komea riippuvalaisin voi olla koko huoneen kiintopiste. Netistä voi löytää aivan upeita valaisinyksilöitä, joten designkauppojen valikoimiin kannattaa todella perehtyä. Esimerkiksi Matti Klenellin suunnittelema kaunis, selkeälinjainen Bell-kattovalaisin on saanut inspiraationsa teollisista valonlähteistä. Erinomainen panostus on vaikkapa Alvar Aallon suunnittelema Kultakellona tunnettu valaisin, joka on muotoilultaan yhtä aikaa hyvin moderni että ajaton. 

Muuton Ambit-riippuvalaisin sopii sellaiselle, joka rakastaa modernia, mutta kodikasta sisustusta. Pelkistetyllä varjostimella on aivan upeita, käsinmaalattuja värisävyjä erilaisissa pastellisävyissä, jotka tuovat tilaan ihanaa pehmeyttä ja lämpöä. Tom Dixonin suunnittelema Copper Shade, joka on kuparinen, peilipintainen pallovalaisin, sopii erinomaisesti esimerkiksi näyttäväksi valaisimeksi pöydän päälle. 

Siirry alkuun