Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Airam
Artek
Artemide
Atelje Lyktan
Belid
Bloomingville
Design House Stockholm
Design by Grönlund
Doctor Design
Eva Solo
Fatboy
Ferm Living
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Fritz Hansen
Globen
Graypants
Gubi
Hay
Hem
Herstal
Holmegaard
House Doctor
Innolux
Jielde
Kartell
Koziol
Le Klint
Lightyears
Louis Poulsen
Lundia
MarkSlöjd
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
PR Home
Pandul
Petite Friture
Rosenthal
Secto Design
Seletti
Showroom Finland
Star Trading
Stelton
TALA
Tom Dixon
Tunto
VERPAN
Vita
Vitra
Aneta
Ara
Decode
Ellos
Luceplan
Mater
Nuance
Nude
Oluce
Pioni
Sand
Tonfisk
Tradition
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Riippuvalaisimet

2158 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Riippuvalaisimet - kodin näyttävät yksityiskohdat

Kun tarvitaan koko huonetta valaisevaa yleisvaloa, on kattovalaisin toimiva ratkaisu. Riippuvalaisimen voi ripustaa ruokapöydän päälle, eteiseen, keskelle olohuonetta tai keittiöön. Tärkeää on, että se sopii huoneen sisustukseen ja vastaa niihin käyttötarpeisiin, jota huoneelle on asetettu.

Kun tietää, mitä haluaa, helppoa on etsiä tiensä netin ihmeelliseen maailmaan. Netistä löytyy ihastuttavia valikoimia erilaisia riippuvalaisimia, joista voi kätevästi tilata suosikkinsa. 

Riippuvalaisimella tunnelmaa taloon

Valaistuksen kanssa tuskaileminen on tuiki tavallista. Valaistuksen suunnittelu ei olekaan mitään helppoa hommaa. Siksi onkin hyvä tietää jotain perusasioita sisustuksesta. Perinteisesti Suomessakin isketään vain yksi iso valaisin keskelle huonetta. Kattovalaisin onkin ansainnut paikkansa huoneen tärkeimpänä valaisimena, sillä sillä luodaan yleisvalo koko huoneeseen. Usein yksi valaisin ei kuitenkaan riitä, vaan on parempi, jos huoneessa on useita valaisimia. Hyvässä valaistuksessa valoa on useilla eri tasoilla.

Kannattaa myös välttää liian häikäisevää valaistusta. Katosta riippuvan valaisimen on hyvä olla tuomassa epäsuoraa yleisvaloa tilaan. Hyvä kattovalaisin jakaakin valon tasaisesti ympäri huonetta. Valaistuksen tulee myös toistaa värit oikeina. Hyvä valinta on vaikka halogeenilamppu, joka toistaa värejä hyvin ja lisäksi säästää energiaa. 

Tilaa kaunis riippuvalaisin netistä

Komea riippuvalaisin voi olla koko huoneen kiintopiste. Netistä voi löytää aivan upeita valaisinyksilöitä, joten designkauppojen valikoimiin kannattaa todella perehtyä. Esimerkiksi Matti Klenellin suunnittelema kaunis, selkeälinjainen Bell-kattovalaisin on saanut inspiraationsa teollisista valonlähteistä. Erinomainen panostus on vaikkapa Alvar Aallon suunnittelema Kultakellona tunnettu valaisin, joka on muotoilultaan yhtä aikaa hyvin moderni että ajaton. 

Muuton Ambit-riippuvalaisin sopii sellaiselle, joka rakastaa modernia, mutta kodikasta sisustusta. Pelkistetyllä varjostimella on aivan upeita, käsinmaalattuja värisävyjä erilaisissa pastellisävyissä, jotka tuovat tilaan ihanaa pehmeyttä ja lämpöä. Tom Dixonin suunnittelema Copper Shade, joka on kuparinen, peilipintainen pallovalaisin, sopii erinomaisesti esimerkiksi näyttäväksi valaisimeksi pöydän päälle. 

Siirry alkuun