Designkaupat netissä

Rengasverhot

84 tuotetta 1 kaupasta

Rengasverhot upeine verhotankoineen ovat elegantti sisustusratkaisu. Verhot laskeutuvat kauniisti ja tanko mahdollistaa sen, että verhomateriaali voi olla hieman perinteistä verhoa raskaampi. Näin saat itsellesi esimerkiksi upeat, paksut samettiverhot, jotka pimentävät tarvittaessa oikein tehokkaasti. Vaihtoehtoisesti voit hankkia lähes läpinäkyvät verhot tai käyttää ikkunassa pelkkää kappaa tai voit yhdistää verhot ja kapan keskenään.

Rengasverhoja jokaiseen makuun

Rengasverhot ovat toimiva ratkaisu kaiken näköisten ja kokoisten verhojen hankintaan. Nämä verhot eivät vaadi kiskoja, mutta niitä varten on hankittava verhotanko, joka kiinnitetään ikkunan eteen kiinnikkeillä. Renkaat on suunniteltu niin, että verhot liukuvat vaivatta verhotankoa pitkin, joten raskaampienkin verhojen liikuttaminen on suhteellisen vaivatonta. Voit siis huoletta valita juuri sinua miellyttävän verhokankaan. Ainoat tarkkuutta vaativat asiat ovat verhojen oikea pituus ja leveys. Hyvin leveä ikkuna saattaa vaatia useamman verhon, kun tavallisesti kaksi verhoa on riittävä määrä. Kovin matala ikkuna saattaa olla vaihtoehtoisesti parempi ilman verhoa siten, että siihen ripustetaan kappa peittämään osan ikkunasta. Leveiden ikkunoiden kohdalla voidaan useamman verhon sijaan käyttää myös verhojen ja kapan yhdistelmää.

  • Valitse haluamasi kuvio ja materiaali
  • Huomioi verhojen korkeus ja leveys

Verhot kätevästi kotiin verkosta

Rengasverhot ovat vaivattomia verkkohankintoja, kunhan muistat että mittanauha on ystäväsi. Näin saat valittua juuri sinun asuntoosi sopivat verhot. Verhojen lyhentäminen saattaa näppärältä ihmiseltä onnistuakin, mutta liian lyhyet verhot ovatkin hankalampi tapaus. Verhoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomio myös siihen, että verkkokaupoilla on erilaiset toimitus- ja palautusehdot. Osa kaupoista tarjoaa ostokset ilman postikuluja, mutta osa vasta sitten, kun olet ostanut tuotteita riittävän suurella summalla. Valittuasi itsellesi sopivat verhot ja verkkokaupan, tulee sinun vain lisätä tuotteesi ostoskoriin ja suunnata virtuaaliselle kassalle. Tämän jälkeen voit hyvillä mielin jäädä odottamaan saapuvaa pakettia.

Siirry alkuun