Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Bloomingville
Fatboy
Ferm Living
Fritz Hansen
Hay
Hem
Hillerstorp
Lundia
Marimekko
Massproductions
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Vitra
Woodnotes
Adea
Ellos
Interface
Knoll
Lloyd
Marbella
Peking
Stolab
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Rahit

713 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Rahi pieni ja kätevä lisä olohuoneeseen

Pikkuinen, mutta usein niin paljon lepoa tuova olohuoneen kaluste on rahi. Rahi löytyy useiden olohuoneesta sohvan tai nojatuolin lähettyviltä. Rahiin nostetaan jalat, kun otetaan lepoa ja halutaan ottaa rennosti. Rahi muistuttaa pientä jakkaraa, paitsi se on paljon matalampi. Rahi on siis matala, yleensä korkeimmillaan sohvan istuinosan korkuinen, niitä valmistetaan lukuisia erilaisia ja erilaisesta materiaalista. 

Etsiessäsi haluamaasi rahia netin ihmeellisestä maailmasta voi tulla valinnan vaikeus, sillä lukemattomia eri tyylisiä raheja on saatavilla. Raheja löytyy niin puisia kuin pehmeitä kangaspäällysteisiäkin. Rahilla voidaan myös pitää vaikkapa teehetkeä ja pistää tarjotin ja se teemuki rahin päälle, silloin se toimii ikäänkuin pienenä pöytänä. On olemassa myös kannellisia raheja, joita voikin käyttää esimerkiksi vaatteiden tai tavaroiden säilytykseen. Usein myös lehdet on kiva säilyttää piilossa, joten rahin säilytyslokero ei ole ollenkaan hassumpi paikka siihen.

Erilaiset rahit helposti netistä

Mitä upeampaa rahia myy erilaiset design tuotteita myyvät verkkokaupat. Esimerkiksi jos haluaa kannattaa suomalaista muotoilua niin kauniin modernin K-rahin on suunnitellut Harri Koskinen. Woodnotesin valmistamaa rahia myy Finnish Design Shop. Jos haluaa nahkaista ja ajatonta ja kestävää, voi myös hankkia nahkaisen rahin. House Doctorilta löytyy lehmännahkasta valmistettu rahi. Ajan myötä nahkaan muodostuu patinaa.  Tätä kaunista yksilöä myy ainakin Royal Design. 

Useat rahit myydään myös yhdessä sohvan tai nojatuolin kanssa. Kannattaakin rahia hankkiessa miettiä, millaisen rahin haluaa, löhöilyrahin tai pöytätasonakin toimivan rahin. Missoni homelta löytyy puolestaan tutun mallinen pyöreä ja kankaalla päällystetty rahi, jota voi ihan hyvin käyttää pienenä tasona tai istuimena joko olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Netin ihmeellinen maailma tarjoaa raheja jokaiseen tyyliin ja makuun, etsipä sitten modernia, klassista tai romanttisempaa tyyliä. 

Siirry alkuun