Designkaupat netissä

Audio

24 tuotetta 1 kaupasta

Radio ja kaiutin osa sisustusta

Yhä enenevissä määrin radion ja musiikin kuunteleminen tapahtuu älypuhelimien kautta. Siitä huolimatta edelleen suositaan kunnon radioita kaiuttimineen ja bassoineen. Toki niihin voi liittää älypuhelimensa bluetoothilla. Sitä varten on olemassa myös erilaiset Bluetooth kaiuttimet, jotka ovatkin lisänneet suosiotaan viime vuosina todella paljon. Radion tilalle hankitaan pelkästään bluetooth kaiutin, johon voidaan sitten liittää tietokone, tabletti tai älypuhelin. 

Myös edelleen löytyy myytäviä perusradioita, joista löytyy cd:n kuuntelumahdollisuus sekä normaalit kaiuttimet ja bassot. Myös johdollisia kuulokkeita on mahdollisuus käyttää. Niitä useammin kuitenkin asiakkaat valitsevat johdottoman version ja kuulokkeetkin voi bluetoothin avulla liittää esimerkiksi työskennellessään tietokoneeseen. Mikä sen mukavampaa kuin sulkea muu maailma pois ja kuunnella rauhassa hyvää musiikkia ja tehdä töitä. 

Kuulokkeita moneen makuun

Puhelimiin myydään mitä tyylikkäämpiä kuulokkeita. Lenkillä käydessä onkin varsin tavallista, että juoksijat tulevat vastaan kuulokkeet tai nappikuulokkeet korvillaan. Hyvä musiikki ja juoksu onkin rentouttava yhdistelmä. Sisustamisen trendi on voimakasta ja yhä useampi haluaa myös radioiden ja muiden audiotuotteiden olevan tyylikkäitä ja sisustukseen uppoavia ja sopivia. Juuri sen vuoksi monet huippudesignmerkit ovatkin tuoneet markkinoille mitä tyylikkäimmillä nahkapäällysteillä varustettuja radioita, kaiuttimia ja muita tuotteita. 

Radiotuotteet netistä

Vieras tuskin huomaa edes, missä on olohuoneessa kaiutin, kun tuotteet ovat modernin kauniisti muotoiltuja ja istuvat sisustukseen kuin valettu. Netistä voi tehdä mitä upeampia löytöjä näidenkin design tuotteiden taholta. Netistä löytyy myös erilaiset suojatuotteet radioille ja muille audiotuotteille. 

Nettikaupoista löytyy myös erilaiset tyylikkäät laukut niin läppäreille kuin tableteille ja älypuhelimille. Lisäksi mitä tyylikkäimmät älypuhelimen pidikkeet löytyvät designkaupoista kuten Royal designilta. 

Siirry alkuun