Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Brabantia
Ferm Living
Hay
House Doctor
Korbo
Zone
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Pyykkikorit

20 tuotetta 3 kaupasta

Hyvä pyykkikori piilottaa pyykit ja hajut

Pyykkikori on osa kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen tilaa. Jotkut tykkäävät myös makuuhuoneessaan pitää pyykkikoria, sillä mikä sen kätevämpää kuin se, että saa heittää likapyykin suoraan pyykkikoriin. Pyykkikori voi olla kiinteänä kaapistossa tai sitten erillisenä kylpytilassa. Erillinen pyykkikori on oiva paikka likapyykin säilyttämiselle ennen pesua.

On olemassa rajattomasti erilaisia ja eri tyylisiä pyykkikoreja, joten varmasti jokaisen tyyliin löytyy netistä omansa. Mikä sen kauniimpi ajatus, kun tyylikäs ja puhdas kodinhoitohuone, jossa on kaunis design pyykkikori. Sillä design pyykkikori ei toimi pelkkänä pyykkikorina, vaan se on paljon enemmän. Tyylikäs pyykkikori on parhaimmillaan kaunis ja katseen vangitseva sisustuselementti sekä hyvin likapyykin piilottava kori. 

Nykyisin hyvin suosittuja pyykkikoreja ovatkin kankaiset pyykkikorit. Ne ovat paljon elegantimpia kuin perinteinen muovinen pyykkikori, joka on tyyliä vailla. Kankaisissa pyykkikoreissa on tekstillisiä ja eri kuvioin ja printein varustettuja. Niihin voi säilöä myös vaikkapa lasten lelujakin. Esimerkiksi House Doctor valmistaa tyylikkäitä kankaisia pyykkikoreja.  Myös Ferm Living valmistaa upeita nahkaisin kahvoin varustettuja kuviollisia pyykkipusseja. Niitä myy netissä esimerkiksi Royaldesign.fi

Hieman kehittyneempää versiota myy esimerkiksi broste copenhagen, sillä heillä on kankainen pyykkikori, jossa on keskellä niinikään kiristys, jolloin pyykit jäävät kätevästi piiloon ja tuoksutkaan eivät pääse pussista ulos lemahtamaan. Kätevää, jos mikä ja tyyliä, sillä pyykkikoreja on olemassa eri väreissä ja kahvat ovat tyylikkäät nahkaiset.

Tilaa tyyliisi sopiva pyykkikori netistä

Kankaisten lisäksi on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pyykkikoreja. Jos tahtoo persoonallisempaa ja ajatonta, on sellainen varsin hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi Brabantia valmistaa upeita ja moderneja pyykkikoreja, joissa on pieni reikä, josta saa nakattua vaatteet koriin ilman, että kantta tarvitsee irroittaa. Lisäksi sisällä on erillinen pyykkipussi, jonka avulla pyykkien kuljettaminen esimerkiksi pyykkituvalle on erittäin kätevää. 

Tilaa oma tyylikäs pyykkikorisi netistä. Valinnan varaa riittää jokaiselle ja jokaiseen makuun. Netti tuskin pettää laajassa valikoimassaan tässäkään tuotteessa. Design pyykkikori tuo myös uutta ja tyylikästä ilmettä, joten tilaa omasi jo tänään.

Siirry alkuun