Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Pyyhkeen koko
X
25 x 25 cm
30 x 30 cm
30 x 50 cm
70 x 130 cm
70 x 135 cm
70 x 140 cm
70 x 150 cm
75 x 150 cm
90 x 180 cm
100 x 150 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmuir
Casa Stockmann
Cawo
Eightmood
Ekobo
Eva Solo
Familon
Ferm Living
Finlayson
Gant Home
Hay
Himla
Iittala
Lexington
Marimekko
Pentik
Rento
Sagaform
Vallila Interior
Villa Stockmann
Zone
Amelie
Delux
Dossa
Ellos
Frozen
Koala
Luhta
Missoni
Nelson
Ottomania
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pyyhkeet

751 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Panosta pyyhkeisiin, se tuo ylellisyyttä arkeen

Mikä onkaan ihanampi tuoksu kuin raikkaan pyyhkeen tuulahdus kylpyhuoneeseen astuttaessa. Raikas ja tyylikäs pyyhe tuo kylpyhuoneen tunnelmaan ripauksen jopa kylpylän tuntua. Kulahtanut ja imukyvytön pyyhe ärsyttää joka kerta kuin siihen yrittää käsiään tai itseään kuivata. Panosta siis hetki hyvään kylpy- ja käsipuuhkeeseen ja nauti pitkään laadukkaan pyyhkeen ihanasta laadusta. Pyyhkeitä on kylpypyyhkeitä, käsipyyhkeitä sekä vieraspyyhkeitä

Laadukas pyyhe imee hyvin pesu toisensa jälkeen. Laadukkaat pyyhkeet myös pitävät värinsä ja mallinsa pesusta toiseen. Kun hieman enemmän rahallisesti panostaa pyyhkeisiin, jotka ovat osa päivittäistä käyttöämme, säästää siinä omaa hermoaan ja tuo tyytyväisyyttä arkeen. Ihanat design pyyhkeet takaavat sen, että saat arkeen pienillä asioilla paljon iloa. 

Haluatko suosia ekologista?

Haluatko suosia ekologista ja laatua? Ehkä valintasi silloin pyyhkeeksi voisi olla esimerkiksi Delux Eco puuvillapyyhkeet. Ne on valmistettu täysin orgaanisesta puuvillasta eli viljelyyn ei ole käytetty mitään luontoa kuormittavaa tai haitallisia myrkkyjä tai lannoitteita. Pyyhe valmistetaan ympäristöystävällisesti ja se on laatua parhaimmillaan.

Bambu on myös hyvä materiaali pyyhkeeseen, se tuo erittäin pehmeän tunnon pyyhkeelle. Himlan Bambusa Bath pyyhkeet ovatkin puuvillaa ja bambua. Bambun ansiosta tuo designpyyhke on erittäin imukykyinen. Brands  Scandinavian pyyhkeet ovatkin suomalaisen Eero Aarnion kuuluisaa käsialaa ja tuovat kirkkailla väreillään iloa ja pirteyttä kylpyhuoneeseen. Tuo arkeesi iloa ja laatua hankkimalla ylelliset pyyhkeet itsellesi. 

Tilaa omat pyyhkeesi netistä

Kunnioita kotisi vieraita ja lähimmäisiäsi hankkimalla haisevien ja imukyvyttömien pyyhkeiden tilalle kauniit ja pehmeät design pyyhkeet. Se piristää kylpytilaasi ja vieraidesi mieltä. Sillä mikään ei liene niin tympeää kuin pyyhe joka ei ime ja kuivaa. Tilaa omat pyyhkeesi netistä. Usein pyyhkeet ovat valmistettu joko froteesta tai puuvillasta. Design kestää ja pysyy hyvänä pesusta toiseen.

Siirry alkuun