Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Kastelukannu
Oksasakset
Raivaussakset
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Born In Sweden
Fiskars
Ellos
Trio
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Puutarhavälineet

142 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Puutarhavälineetkin voi olla designia

Puutarha on tärkeä osa kesää ja kesänviettoa. Usein jo keväällä monet viherpeukalot kaivavat taimilaatikot esiin ja aletaan kylvää pikkuruisista siemenistä jos mitä kukkaa ja kasvia. Oleellista on myös toimivat puutarhavälineet pihalla, jossa touhutaan kukkapenkkejä ja kasvimaita. Mikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin seurata vihreän kasvua ja saada satoakin kesällä. Oman maan kasvikset ja juurekset kun maistuvat niin paljon paremmalle kuin kaupasta kiikutetut. 

Monet viherpeukalot ovatkin kertoneet, että kukkapenkeissä ja kasvimaalla myllääminen käy rentoutumisesta tai terapiasta. Mieli lepää ja keho tekee työn. Jotta tuo työ ja touhu sujuisi mahdollisimman miellyttävissä merkeissä, on tärkeää omistaa toimivat ja laadukkaat puutarhavälineet. Netistä löytyykin laadukkaat kasvimaan kuokat, haravat, oksasakset ja muut tarvittavat välineet. Perusmarkettien tuotteet saattavat kestää yhden kesän, mutta jos viitsii hieman panostaa niin design merkit kestävät todennäköisesti kesästä toiseeen. Tällainen kestävä ja suosikki designmerkki on Fiskars. Ulkoisestikin tyylikkäästi muotoiltu ja hyvin käytännölliset välineet toimivat ja tuovat helppoutta tekemiseen. Näin myös Fiskarsin tuotteiden kohdalla.

Tyyliä ja miellekkyyttä puutarhaan netistä

Jos taas haluaa pitää pihansa välineet viimeisen päälle tyylikkäinä niin on suotavaa panostaa esimerkiksi eleganttiin ja käytännölliseen puutarhaletkuun ja puutarhaletkun seinäpidikkeeseen. Jotta letku säilyy hyvässä kunnossa ja toimivana, on sen säilytys nätisti kierrettynä seinäpidikkeeseen miltei välttämätöntä. Designmerkeiltä näitä löytyykin mitä kauneimmissa väreissä. Garden Glory huippumerkki valmistaa esimerkiksi eri värisinä poron sarvien mallisia seinäpidikkeitä. 

Myös kastelukannu on olennainen ja tärkeä osa puutarhaa. Lisäksi erilaiset ruukut ja viljelylaatikot ja telineet ovat varsin välttämättömiä viherpeukalolle ja vähemmänkin viherpeukalolle, jos haluaa vaikkapa kerrostalon parvekkeelle pari tomaatin tainta kasvamaan. Tyylikkäitä tuotteita on netti pullollaan. Tilaa omat puutarhavälineesi netistä ja nauti niiden laadukasta ja tyylistä. Sillä voit valita juuri haluamasi väriset ja tyyliset. 

Siirry alkuun