Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse pöydän koko
X
57 x 57
60 x 60
70 x 70
77 x 57
100 x 100
117 x 77
120 x 80
207 x 100
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Blomus
Cane-Line
EMU
Fatboy
Fermob
Grythyttan Stålmöbler
Gubi
Hay
Hem
Hillerstorp
Magis
Massproductions
Muuto
Nordic
Petite Friture
Röshults
Skagerak
Skargaarden
Villa
Vitra
Athena
Denver
Ellos
Levis
Mater
Varax
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Puutarhapöydät ja pöytäryhmät

551 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Pöytäryhmät ulkokäyttöön

Puutarhapöydät ja pöytäryhmät tarjoavat ruokailun terasseilla ja ulkoilmassa. Puutarhapöydät ja pöytäryhmät mahdollistavat miellyttävän syömisen ja kahvittelun myös ulkoilmassa. Puutarhapöytä on yleensä suhteellisen kevyt siirtää ja useat mallit saa myös helposti kokoon talvisäilytystä varten. Puutarhapöydät asetetaan terasseille yleensä keväällä, kun aurinko on sulattanut lumet terasseilta ja muuttolinnut alkavat saapua. Puutarhapöytään voi yhdistää erilaisia puutarhatuoleja tai penkkejä. Osa pöydistä toimii myös näppärinä sivupöytinä, joihin voi laskea vaikkapa kesäjuoman.

Puutarhapöytä isolle terassille ja lasitetulle parvekkeelle

Puutarhapöydät voivat olla koristeellisia ja värikkäitä metallipöytiä, mutta myös jykeviä puupöytiä. Kevytrakenteiset puutarhapöydät sopivat hyvin myös pienille parvekkeille ja lasitetuille terasseille. Kahden hengen pyöreä pöytäryhmä ei vaadi paljoa tilaa, mutta luo kuitenkin mahdollisuudet istua ja nauttia ulkoilmasta sekä syödä ulkona. Pieni pöytäryhmä ei myöskään vaadi paljoa säilytystilaa talvea varten. Lasitetuilla parvekkeilla puutarhakalusteita voi yleensä säilyttää läpi vuoden. Jos terassi on iso, niin kannattaa ehdottomasti harkita isompaa pöytäryhmää. Grillikausi ja ulkonasyöminen tarjoavat mukavaa vaihtelua arkeen ja ruokailuun. Isolle pöydälle voi loihtia kauniin kattauksen ja kutsua myös ystäviä syömään. Laadukas pöytäryhmä on pitkäaikainen sijoitus, joten kannattaa ostaa kerralla hyvä kalustekokonaisuus.

Taitettavat puutarhapöydät ovat karavaanareiden suosiossa

Puutarhapöydät soveltuvat myös erinomaisesti matkailuun. Jos harrastaa karavaanarielämää tai mökiltä puuttuu ulkokalusteet, niin puutarhapöydän voi ottaa näppärästi lomalle mukaan. Ulkona tarvii usein laskutasoa, mutta puutarhapöytä lisää varmasti myös terassin viihtyisyyttä. Netistä löytyy laaja valikoima puutarhapöytiä ja pöytäryhmiä. Kannattaa aluksi mittoa tuleva paikka, niin tietää minkäkokoinen pöytä olisi itselle hyvä. Jos ulkona pelkästään kahvitellaan, niin pieni puutarhapöytä riittää mainiosti. Puutarhapöydän paikkaa on myös helppo muuttaa ja sen voi halutessaan nostaa vaikka nurmikollekin, jos haluaa vaihtelua. Puutarhapöydät ovat yleensä helppohoitoisia ja materiaalit kestävät jonkin verran vettä ja porottavaa aurinkoa. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa pöydän hoito-ohjeet, niin pöytäryhmä säilyy hyvänä pitkään.

Siirry alkuun