Istuintyyny Bistro Metal aurinkotuolille, steel grey, Fermob
195,00€
Garden 100 apupöytä, antrasiitti, Röshults
1322,00€
Hee tuoli, valkoinen, Hay
173,00€
Breeze nojatuoli, musta, Cane-Line
655,00€
Headdemock riippukeinu, turkoosi, Fatboy
399,95€
Headdemock riippukeinu ja tyyny, nutria, Fatboy
439,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Bloomingville
Bodum
Brafab
Bugatti
Cane-Line
Denby
EMU
Eva Solo
Fatboy
Fermob
Fiam
Global
Guzzini
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Jabadabado
Kartell
Källemo
Lafuma
Magis
Massproductions
Mauviel
Menu
Riedel
Rosenthal
Röshults
Sagaform
Skagerak
Skargaarden
Stelton
Swarovski
Swedese
Villeroy & Boch
Ecofurn
Ellos
Mica
Sikadesign
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Puutarhakalusteet

515 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Puutarhakalusteet designia

Oleellinen osa kesää on yhä enenevissä määrin puutarhakalusteet, sillä yhä enemmän rakennetaan isompia ja mahtavampia terasseja. Siinä kotimaamme on selvästi ottanut mallia naapurimaaltamme Norjalta. Siellä todella monella on mahtavia terasseja ja parvekkeita. Lyhyen kesän vuoksi kannattaakin panostaa pihaan ja terasseihin ja kesän nautintoihin, jotta jaksaa taas talven pimeyden. 

Kesä on harvinaista herkkua. Kun on kesä, aika menee ulkona usein koko päivän ajan. Silloin avainasemassa ovat myös hyvät ja laadukkaat puutarhakalusteet. Puutarhakalusteet valitaan useimmiten oman tyylin ja budjetin mukaan. Netistä löytyykin toinen toistaan elegantimpia design puutarhakalusteita, jotka kestävät vuodesta toiseen hyvin huollettuna. 

Valitse käyttötarkoituksen mukainen materiaali

Puutarhakalusteissa joku haluaa romanttisuutta, toinen yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Romanttisuutta hakiessa ei ollenkaan hassumpi vaihtoehto ole rautaiset kiekura puutarhakalusteet. Niitä löytyy esimerkiksi Finnish design shopilta useissa eri väreissä. Toiset taas arvostavat enemmän käytännöllisyyttä, jolloin tuolin mukavuuteen kiinnitetään enemmän huomiota. Puu on hyvä materiaali ja miellyttävä ja lämmin. Myös kova muovi on nykyisin kovassa suosiossa. 

Myös rottinki on nykyisin kovassa suosiossa, sillä se on usein hinnaltaankin kohtuullinen ja kestää. Kannattaa miettiä ostaessa, mihin puutarhakalusteet päätyvät, sillä on tärkeää että jos ne ovat ilman katosta, ne kestäisivät kosteutta ja vettä. Muovi toimii hyvin tällaiseen, samoin kuin puu ja rauta. Magis merkki valmistaa modernia designia myös puutarhakalusteiden ostalta. Useissa eri väreissä saatavat muovituolit ovat upeita puutarhakalusteina. 

Tilaa omat puutarhakalusteesi netistä

Usein puutarhakalusteet myydään pyötäryhminä. Lisäksi netistä löyty valtavat määrät erilaisia design riippumattoja. Mikä onkaan rentouttavampaa lämpimänä kesäpäivän, kun ottaa rennosti riippumatossa, antaa tuulen tuivertaa ja keinuttaa riippukeinua ja lukea omaa lempiromaaniaan. Tarviiko kesäpäivänä tehdäkään muuta? Tutki rohkeasti netin valikoimaa ja tilaa omat puutarhakalusteesi netistä ajoissa ennen kesää niin kerkeät nauttia niistä täysin siemauksin kesän tullessa!

Siirry alkuun