Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Brafab
Brita Sweden
Broste
Bugatti
Cane-Line
Chhatwal & Jonsson
EMU
Eva Solo
Fatboy
Fermob
Fiam
Geneva
Grand
Guzzini
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Kartell
Lafuma
Lillagunga
Magis
Massproductions
Master
Menu
Mimou
Montana
Muuto
Petite Friture
Rosenthal
Röshults
SMD Design
Sagaform
Serax
Sika Design
Skagerak
Skargaarden
Stelton
Swedese
Tefal
Tolix
Vita
WMF
Wedgwood
Woodnotes
Admiral
Athena
Delux
Disney
Ecco
Ecofurn
Ellos
Kidkraft
Koodi
Marbella
Mica
Norway
Originals
Princess
Rio
Sand
Sevilla
Varax
Vienna
Windsor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Puutarhakalusteet

3807 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Puutarhakalusteet designia

Oleellinen osa kesää on yhä enenevissä määrin puutarhakalusteet, sillä yhä enemmän rakennetaan isompia ja mahtavampia terasseja. Siinä kotimaamme on selvästi ottanut mallia naapurimaaltamme Norjalta. Siellä todella monella on mahtavia terasseja ja parvekkeita. Lyhyen kesän vuoksi kannattaakin panostaa pihaan ja terasseihin ja kesän nautintoihin, jotta jaksaa taas talven pimeyden. 

Kesä on harvinaista herkkua. Kun on kesä, aika menee ulkona usein koko päivän ajan. Silloin avainasemassa ovat myös hyvät ja laadukkaat puutarhakalusteet. Puutarhakalusteet valitaan useimmiten oman tyylin ja budjetin mukaan. Netistä löytyykin toinen toistaan elegantimpia design puutarhakalusteita, jotka kestävät vuodesta toiseen hyvin huollettuna. 

Valitse käyttötarkoituksen mukainen materiaali

Puutarhakalusteissa joku haluaa romanttisuutta, toinen yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Romanttisuutta hakiessa ei ollenkaan hassumpi vaihtoehto ole rautaiset kiekura puutarhakalusteet. Niitä löytyy esimerkiksi Finnish design shopilta useissa eri väreissä. Toiset taas arvostavat enemmän käytännöllisyyttä, jolloin tuolin mukavuuteen kiinnitetään enemmän huomiota. Puu on hyvä materiaali ja miellyttävä ja lämmin. Myös kova muovi on nykyisin kovassa suosiossa. 

Myös rottinki on nykyisin kovassa suosiossa, sillä se on usein hinnaltaankin kohtuullinen ja kestää. Kannattaa miettiä ostaessa, mihin puutarhakalusteet päätyvät, sillä on tärkeää että jos ne ovat ilman katosta, ne kestäisivät kosteutta ja vettä. Muovi toimii hyvin tällaiseen, samoin kuin puu ja rauta. Magis merkki valmistaa modernia designia myös puutarhakalusteiden ostalta. Useissa eri väreissä saatavat muovituolit ovat upeita puutarhakalusteina. 

Tilaa omat puutarhakalusteesi netistä

Usein puutarhakalusteet myydään pyötäryhminä. Lisäksi netistä löyty valtavat määrät erilaisia design riippumattoja. Mikä onkaan rentouttavampaa lämpimänä kesäpäivän, kun ottaa rennosti riippumatossa, antaa tuulen tuivertaa ja keinuttaa riippukeinua ja lukea omaa lempiromaaniaan. Tarviiko kesäpäivänä tehdäkään muuta? Tutki rohkeasti netin valikoimaa ja tilaa omat puutarhakalusteesi netistä ajoissa ennen kesää niin kerkeät nauttia niistä täysin siemauksin kesän tullessa!

Siirry alkuun