Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Suosituimmat kulhot
X
Koko
Muumi
Valitse tuotemerkki
X
Arabia
Iittala
Koziol
Rosenthal
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Puuro- ja jugurttikulhot

24 tuotetta 2 kaupasta

Puuro ja jogurtti ovat viime vuosina nostaneet uudelleen suosiotaan hyvinä aamiaisvaihtoehtoina. Puuron nauttimiseen sopiva kulho löytyy kätevästi verkosta. Verkossa on tarjolla kulhoja jokaiseen makuun, sillä väreissä ja malleissa on todella paljon vaihtoehtoja. Kaikenkokoiset kulhot ovat käteviä myös leivontaan ja siihen kuuluvien raaka-aineiden sekoittamiseen. Kulhossa valmistuu myös maistuva kermavaahto tai makoisat lihapullat mummojen perinteitä vaalien.

Puuro- ja jugurttikulhot jokaiseen makuun verkosta

Puuro- ja jugurttikulhot voivat olla paitsi kodin käyttöesineitä, myös hienoja designtuotteita. Erilaisia kippoja ja kulhoja löytyy esimerkiksi suomalaisen designin huippunimiltä, kuten Iittalalta ja Marimekolta. Kulhoja on tarjolla monenlaisista materiaaleista. Suosituimpia materiaaleja ovat muovikulhot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulhot tai aidot vanhan ajan posliini- ja emalikulhot. Kulho voi olla ruudullinen, raidallinen, yksivärinen tai vaikkapa muumikulho. Nykyään kulhoon voi valokuvasta painattaa vaikkapa oman itsensä tai lemmikkinsä kuvan. Puuro- ja jugurttikulhot ovat käteviä käyttöesineitä, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Kulhoissa voi olla myös kätevä kaatonokka esimerkisi kerman annosteluun tai kahvat, jolloin sitä on helppo käyttää tarjoiluastiana niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

  • Vertaile verkossa puuro- ja jugurttikulhoja
  • Valitse mieleisesi maksu- ja toimitustapa
  • Verkkokauppojen kanta-asiakkaana saa upeita tarjouksia

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi muutamassa arkipäivässä

Haluaisitko hankkia kannettomat vai kannelliset kulhot? Tilaat helposti parhaat puuro- ja jugurttikulhot tilaat kätevästi verkosta silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Maksu tapahtuu verkkokaupan kassalla, jonka jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Maksaa voit esimerkiksi luotto- tai pankkikortin, verkkopankin tai kotiin lähetettävän laskun avulla. Kauniit kulhot sopivat myös lahjaksi, jolloin kannattaa ostaa ystävälle vaikkapa lahjakortti kulhojen valisemista varten. Nykynainen tai -mies valitsee ostamisen verkossa kivijalkakauppojen tyhjien hyllyjen ja ahtaiden käytävien sijaan. Tutustu valikoimaan ja hanki kulhosi nyt.

Siirry alkuun