Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ArchitectMade
Georg Jensen
Hay
Hoptimist
Kaj Bojesen
Kosta Boda
Normann Copenhagen
Oyoy
Rosendahl
Rosenthal
Skultuna
Superliving
Villeroy & Boch
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Puuhahmot ja -veistokset

190 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Puusta on moneksi - puuhahmot ja -veistokset

Puu on mitä erinomaisin paikallinen materiaali - luonnollinen, näyttävä ja toimiva. Kohtuullisen pehmeänä, mutta hyvin kestävänä materiaalina sitä on helppo työstää, ja niimpä sitä voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin aina suurista rakenteista pieniin veistoksiin saakka. Lisäksi puu on ympäristöystävällinen ja taloudellinen materiaali. Puu on pysynyt suomalaisille läheisenä materiaalina aina, mutta nyt se on nousemassa entistä suurempaan suosioon. Sympaattinen ja kodikas materiaali tuntuu lämpimältä ja näyttää miellyttävältä - käytä sitä siis ennakkoluulottomasti.

Kaikki puusta valmistettu on nyt trendikästä, niin myös puuhahmot ja -veistokset. Netissä niiden valikoima kasvaa koko ajan suosion nousemisen myötä. Etenkin netin designverkkokauppojen valikoimiin kannattaa paneutua, sillä niissä on erityisen laadukkaat valikoimat puuveistoksia.

Moderneja muotoja puusta

Puu taipuu monenmoiseen käsittelyyn. Bloomingville on lähestynyt materiaalia suoraviivaisella tavalla muotoilemalla siitä talon karikatyyrin, veistoksen nimeltä Wood House. Näistä eri kokoisina saatavista pienistä taloista saa rakenneltua soman ja tyylikkään asetelman vaikkapa hyllylle tai ikkunalle.

Puuveistokset lastenhuoneeseen

Lapsille miellyttävä ja kestävä veistos ja samalla lelu on David Weeksin suunnittelema Cubebot Areawarelta. Tämä robotti on valmistettu epätyypillisesti puusta laadulla, jolla se kestää vuosikymmeniä. Värikkäänä tai puunvärisenä myytävän robotin saa taiteltua kätevästi kuutioksi.

Luonto on ikuinen klassikkoaihe

Nyt, kun luontoteemat ovat sisustuksessa suositumpia kuin koskaan, saapuu luontoteema myös veistoksiin. Puu onkin mitä luontevin materiaali työstää eläimiä - on ollut jo vuosituhansien ajan. Kay Bojesen suunnittele Laululinnut jo 50-luvulla, mutta vasta nyt ne on otettu tuotantoon. Lintujen sävyt vaihtelevat kauniin tumman ja vaalean välillä.

Siirry alkuun