Nordic Purkki, Valkoinen, Skagerak, Eri kokoja
36,00€
Muumi Seikkailu Muutto Purkki 1,2 L, Arabia
42,90€
Gianni Purkki ja kansi, valkoinen 200 cl, Alessi
30,00€
Omaggio Voirasia kannellinen 110 x 155 mm, Valkoinen, Kähler
54,00€
Music House City of music Musiikkiboksilla, 21 cm, Goebel
93,00€
Kastehelmi purkki 116 x 57 mm, aavikko, Iittala
14,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Almedahls
Arabia
Arne Jacobsen
Atelje Lyktan
Berghoff
Blomus
Bloomingville
Bodum
Brabantia
Broste
Bugatti
By Lassen
Cristel
Cross
Daum
Day Home
Denby
Design House Stockholm
Design Letters
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Goebel
Gustavsberg
Guzzini
Hardanger
Hay
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Jensen
Klong
Korbo
Koziol
Kähler
Le Creuset
Lekue
Lexington
Louis Poulsen
Magnor
Marimekko
Mauviel
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Nomess Copenhagen
Nordstjerne
Normann Copenhagen
Oyoy
Pentik
Portmeirion
RigTig
Ritzenhoff
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Rug Solid
SELETTI
Sagaform
Skagerak
Spode
Staub
Stelton
Superliving
Umbra
Villeroy & Boch
Vitra
Waterford
Wedgwood
Wesco
Zwilling
Balmuir
Eightmood
Oxo
Villa
Virojanglor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Säilytyspurkit

1361 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Purkit ja laatikot tuovat helpotuksen arkeen

Kertakäyttökulutuksen aikana materiaalin määrä on monissa kodeissa suorastaan sanoinkuvailematonta. Eipä siis ihme, että järkevien säilytysratkaisujen keksiminen on niin haastavaa. Onneksi nykyään ongelmaan on paneuduttu niin, että netti on pullollaan sekä käteviä että todella kauniita säilytysratkaisuja. Järjestyksen ei siis tarvitse merkitä kasaa muovilaatikoita, vaan hyvin mielikuvituksellisia esineitä, jotka eivät varsinaisesti näytä säilytysratkaisulta. Sellaisia löytää esimerkiksi netistä, designnettikaupoista.

Laatikkoon järjesty!

Kauniit laatikot ja purnukat uudistavat ja virkistävät kodin sisustuksen käytännöllisesti. Etenkin pienessä keittiössä laatikot ja purnukat ovat mahtava arjen pelastus. Kaikki mahdollinen säilytystila kannattaa pienessä keittiössä ottaa käyttöön. Kätke harvemmin tarvitsemasi välineet kauniisiin laatikoihin ja aseta ne vaikkapa kaappien päälle. Jos pöytätasolla on tilaa, jätä kauniit purnukat mutkattomasti esille.

Kun keittiöön hankkii monenmoista kuivamuonaa, kaapit pursuilevat helposti erilaisista pusseista. Niiden sisältö kannattaa vaihtaa säilytyspurkkeihin aina kuin mahdollista. Purnukat on nimittäin huomattavasti helpompi järjestää, lisäksi ne voi jättää halutessaan esille. Purkki on myös paljon siistimpi vaihtoehto kuin vaikkapa jauhoa iloisesti pöläyttelevä pussi.

Muoviset laatikot ovat käytännöllisyytensä vuoksi hyvin suosittuja, mutta eivät valitettavasti katseenkestäviä. Onneksi kauniitakin laatikoita on saatavilla. Esimerkiksi Nomess Copenhagenin säilytyslaatikolle Balsabox on yksinkertaisen kaunis yksilö, joka on valmistettu vaaleasta puusta. Laatikko paitsi taipuu eri käyttötarkoituksiin niin uppoaa kauniiksi detaljiksi sisustukseen.

Pientavarat järjestykseen

Eroon rasittavasta pikkusälästä - hanki kaunis purnukka. Tulitikut, kynät, kosmetiikka, hiuspinnit, post-it-laput, avaimet - hyvin usein tämänkaltainen pikkusälä etsii paikkaansa pyörien hyllyltä pöydälle ja takaisin. Ärsyttävälle pikkutavarasta pääsee eroon järjestämällä sen jämäkästi vaikkapa somiin purnukoihin, jotka näyttävät pöydillä ja hyllyillä kauniilta.

Designkauppojen upeissa purnukoissa on missä valita. Kauniisti muotoilluista purnukoista voi muodostaa vaikkapa paitsi kauniin niin hyvin käytännöllisen asetelman. Suosi rohkeasti erikoisiakin materiaalia. Esimerkiksi trendikkäästi marmorista valmistettu säilytyspurkki näyttää hyllyllä upealta. Aseta sen rinnalle vaikkapa Bloomingvillen kuparinen, särmikäs purkki kauniin kontrastin luomiseksi.

Siirry alkuun