Minima Pullo kannella 140 cl, Holmegaard
35,00€
Minima Pullo kannella 90 cl, Holmegaard
28,00€
Lasipullo 43 cm, Kirkas, House Doctor
57,00€
Lasipullo 56 cm, Kirkas, House Doctor
100,00€
Termospullo 0.5L, Lime, Eva Solo
45,00€
Red Rim Pullo, Vihreä, Kosta Boda
253,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Alfi
Berghoff
Blomus
Bloomingville
Broste
Denby
Design Letters
Eva Solo
Hay
Holmegaard
House Doctor
JellyBean
Joseph Joseph
Kosta Boda
RigTig
Rosenthal
Royal Copenhagen
Sagaform
Stelton
Waterford
Airam
Kilner
Lego
Sodastream
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pullot

160 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Pulloilla suuri suosio

Erilaiset pullot ovat tällä hetkellä hyvin suuressa suosiossa. Pullot ovatkin varsin kätevä niin tarjoiluun kuin esimerkiksi säilömiseen ja koristeeksikin. Erilaisia pulloja on olemassa lukemattomia erilaisiin tarkoituksiin. Lasiset pullot ovat kovassa huudossa sisustuksessa maljakkoina kuin koristeina sellaisinaan. Myös keittiöön on lasiset pullot vallanneet. Lasinen pullo niin ikään korostaa esimerkiksi mehun väriä ja on tyylikäs näky kattauksessa. Lisäksi lasinen pullo on usein helppo kaadettavana.

Erilaisia lasipulloja löytyy netistä eri designkaupoista pilvin pimein. Paljon on tarjolla entisaikojen pulloja muistuttavia versioita. Erilaiset designmerkit ovat tuoneet lääkepulloja muistuttavia lasipulloja ihan koristeeksi tai tarjoiluunkin. Tällaisia valmistaa ainakin House Doctor. Myös juomapulloja on olemassa hyvin eri tyylisiä. On olemassa muovisia ja lasisia. Niissä on yleensä tiivistetty kansi ja joissakin on kylmäpatruuna, jonka avulla juoman saa pidettyä kylmänä. 

Termospullokin voi olla tyylikäs

Lisäksi markkinoilla on olemassa erilaiset termospullot. Nykyisin onkin todella tyylikkäitäkin termospulloja saatavilla. Esimerkiksi Eva Solo valmistaa tosi yksinkertaisesti muotoiltua termospulloa, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sitä myy ainakin Royal design verkkokauppa. Pulloja, jotka on tarkoitettu tarjoilukäyttöön on niin kannettomia kuin kannellisiakin. Kannelliset ovat käteviä säilyttää myös jääkaapissa, eikä niistä pääse juoma liikkeelle, vaikka lasipullo vahingossa kaatuisikin. Varsin kätevä ja tyylikäs tapa tarjoilla niin mehua, vettä kuin muita virvoitusjuomia.

Isot lasipullot upeita koristeita

Koristeeksi on olemassa toinen toistaan suurempia ja erilaisia tyylikkäitä design pulloja. Houxe Doctor valmistaa uskomattoman upeita ja isojakin lasipulloja, jotka tuovat keveyttä ja tyylikkyyttä niin moderniin, klassiseen kuin romanttisenkiin sisustustyyliin. Pulloja voi käyttää erilaisissa asetelmissa ja ne ovat edullinen ja helppo tapa piristää sisustusta. Netistä löytyy kyllä jokaiseen makuun erilaisia pulloja. Design pullot erottuvat usein edukseen, joten ei muuta kuin tutkimaan designkauppojen huikeaa valikoimaa.

Siirry alkuun