Work valaisin, kulta, Design House Stockholm
169,00€
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu
176,00€
Cloche pöytävalaisin, musta, Hay
251,00€
Bourgie pöytävalaisin, kirkas, Kartell
289,00€
Mush Valaisin 26 cm, House Doctor
97,00€
Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke
82,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Alessi
Artecnica
Artek
Artemide
Atelje Lyktan
Bengt & Lotta
Bestlite
Bloomingville
Bodum
Broste
Bsweden
Daum
Day Home
Design House Stockholm
Eva Solo
Fatboy
Fermob
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Georg Jensen
Globen
Graypants
Gubi
Guzzini
Hay
Herstal
Himla
House Doctor
Iittala
Jacob Jensen
Jielde
Kartell
Klong
Koziol
Krebs
Kähler
Le Klint
Lightyears
Lisa Bengtsson
Louis Poulsen
Lundia
Luxo
Magnor
Marimekko
MarkSlöjd
Maze
Menu
Moooi
Muuto
Normann Copenhagen
Northern Lighting
OBH Nordica
Orrefors
Orsjo Belysning
Oyoy
Pandul
Pappelina
Pentik
Pillivuyt
Rosenthal
SELETTI
Secto Design
Showroom Finland
Smak Design
Staub
Superliving
Tom Dixon
Tove Adman
Verner Panton
Victorinox
Villeroy & Boch
Vita
Vitra
Waterford
Watt & Veke
Wedgwood
Wüsthof
Zwilling
Belid
Decode
Eightmood
Ellos
Himmee
Innolux
Innovation
Lofty
Mater
Moomin
Nude
Princess
Sevilla
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pöytävalaisimet

2323 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Pöytävalaisimet työ- tai tunnelmavalaistukseen

Pöytävalaisimet ovat erinomainen valinta täydentämään kodin muuta valaistusta. Perussääntönä pidetään, että onnistunut valaistus vaatii monta eri valonlähdettä. Pöytävalaisimilla saa nopeasti niin valaistuksellista kuin sisustuksellista ilmettä, ja niitä voidaan käyttää monipuolisiin tarkoituksiin. Upeat designvalaisimet saa nopeasti ja helposti itselleen tilaamalla ne netistä.

Pöytävalaisimet paikallisvalaistuksessa

Pöytävalaisimia käytetään tavallisesti työ- eli paikallisvalaistukseen. Tässä tärkeää on välttää häiritsevää häikäisyä. Tähän päästään, kun huomioidaan paitsi valaisimen ja lampun korkeus niin valon suunta ja voimakkuus. Työvalon sävyn kannattaisi olla mahdollisimman lähellä luonnonvaloa, eli noin 5000-6000 kelviniä. Pöytävalaisimia työvalaistuksessa voidaan käyttää esimerkiksi helpottamaan lukemista, kirjoittamista, käsitöitä, ruoanlaittoa tai muuta työskentelyä. 

Pöytävalaisimet sopivat hyvin myös kohdevalaistukseen. Kohdevalaistuksella voidaan korostaa sisustusta ja luoda tunnelmaa. Kohdevalaistuksella saadaan nostettua hienoja yksityiskohtia korosteiseen asemaan. Kohdevalaituksella voidaan esimerkiksi tuoda esiin upea veistos, korostaa erikoisseinän tekstuuria tai tuoda esiin rakennuksen arkkitehtonista ilmettä.

Upeat designpöytävalaisimet netistä

Pöytävalaisimienkin hankkiminen onnistuu tänä päivänä kätevimmin netistä. Kun valaisinta etsitään, kannattaa musitaa, että ensisijaisesti ollaan ostamassa valoa ja toisekseen omaan makuun sopivaa sisustusesinettä. Valoisuus ei riipu ainoastaan lampun tehosta, vaan siihen vaikuttaa myös valon suunta, pinta ja lampun etäisyys pinnasta. 

Netti on täynnä toinen toistaan upeampia designvalaisimia. Aina hyvä valinta on ostaa ajaton designvalaisin, joka ei koskaan mene pois muodista. Tällainen on esimerkiksi Arne Jacobsenin suunnittelema AJ-pöytävalaisin, joka kuuluu Jacobsenin suosituimpiin tuotteisiin. Valonlähde ei häikäise, ja niin se sopii erinoamisesti esimerkiksi lukemiseen yöpöydälle. Tunnelmavalaistukseen sopii erinomaisesti suosittu Design House Stockholmin palkittu Block-valaisin, joka on valmistettu käsinvaletusta lasista. 

Saatavilla on runsaasti myös erilaisia trendikkäitä tuotteita. Tällä hetkellä pinnalla myös valaisimissa on industrial eli teollisuus- tai loft-henkiset tuotteet. Esimerkiksi Watt & Veken Ziggy on ihastuttava yhdistelmä metallista rouheutta ja leikkisyyttä. Lisäksi pöytävalaisimia on saatavilla mitä mielenkiintoisimmissa muodoissa. Esimerkiksi Design Studio Lievore Altherr Molinalta on pieni punainen Anisha on kuin kaunis veistos. 

Siirry alkuun