Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Aarikka
Alessi
Aneta
Artemide
Atelje Lyktan
Belid
Bloomingville
Bodum
Bsweden
Design Eero Aarnio
Design House Stockholm
Design by Grönlund
Eva Solo
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Flos
Foscarini
Frama
Frandsen
Fritz Hansen
Georg Jensen
Globen
Graypants
Gubi
Hay
Herstal
House Doctor
Iittala
Innolux
Jacob Jensen
Jensen
Jielde
Kartell
Klong
Koziol
Le Klint
Lightyears
Louis Poulsen
Lundia
Luxo
Magis
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Northern Lighting
OX Denmarq
PR Home
Pandul
Pillivuyt
Rosendahl
Rosenthal
Secto Design
Skagerak
Star Trading
Staub
Superliving
TALA
Tom Dixon
Tove Adman
Tunto
Umbra
Verner Panton
Verpan
Villeroy & Boch
Vita
Vitra
Watt & Veke
Wedgwood
Decode
Finvalo
Magic
Mater
Moomin
Oluce
Sessak
Trio
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Pöytävalaisimet

1021 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Pöytävalaisimet työ- tai tunnelmavalaistukseen

Pöytävalaisimet ovat erinomainen valinta täydentämään kodin muuta valaistusta. Perussääntönä pidetään, että onnistunut valaistus vaatii monta eri valonlähdettä. Pöytävalaisimilla saa nopeasti niin valaistuksellista kuin sisustuksellista ilmettä, ja niitä voidaan käyttää monipuolisiin tarkoituksiin. Upeat designvalaisimet saa nopeasti ja helposti itselleen tilaamalla ne netistä.

Pöytävalaisimet paikallisvalaistuksessa

Pöytävalaisimia käytetään tavallisesti työ- eli paikallisvalaistukseen. Tässä tärkeää on välttää häiritsevää häikäisyä. Tähän päästään, kun huomioidaan paitsi valaisimen ja lampun korkeus niin valon suunta ja voimakkuus. Työvalon sävyn kannattaisi olla mahdollisimman lähellä luonnonvaloa, eli noin 5000-6000 kelviniä. Pöytävalaisimia työvalaistuksessa voidaan käyttää esimerkiksi helpottamaan lukemista, kirjoittamista, käsitöitä, ruoanlaittoa tai muuta työskentelyä. 

Pöytävalaisimet sopivat hyvin myös kohdevalaistukseen. Kohdevalaistuksella voidaan korostaa sisustusta ja luoda tunnelmaa. Kohdevalaistuksella saadaan nostettua hienoja yksityiskohtia korosteiseen asemaan. Kohdevalaituksella voidaan esimerkiksi tuoda esiin upea veistos, korostaa erikoisseinän tekstuuria tai tuoda esiin rakennuksen arkkitehtonista ilmettä.

Upeat designpöytävalaisimet netistä

Pöytävalaisimienkin hankkiminen onnistuu tänä päivänä kätevimmin netistä. Kun valaisinta etsitään, kannattaa musitaa, että ensisijaisesti ollaan ostamassa valoa ja toisekseen omaan makuun sopivaa sisustusesinettä. Valoisuus ei riipu ainoastaan lampun tehosta, vaan siihen vaikuttaa myös valon suunta, pinta ja lampun etäisyys pinnasta. 

Netti on täynnä toinen toistaan upeampia designvalaisimia. Aina hyvä valinta on ostaa ajaton designvalaisin, joka ei koskaan mene pois muodista. Tällainen on esimerkiksi Arne Jacobsenin suunnittelema AJ-pöytävalaisin, joka kuuluu Jacobsenin suosituimpiin tuotteisiin. Valonlähde ei häikäise, ja niin se sopii erinoamisesti esimerkiksi lukemiseen yöpöydälle. Tunnelmavalaistukseen sopii erinomaisesti suosittu Design House Stockholmin palkittu Block-valaisin, joka on valmistettu käsinvaletusta lasista. 

Saatavilla on runsaasti myös erilaisia trendikkäitä tuotteita. Tällä hetkellä pinnalla myös valaisimissa on industrial eli teollisuus- tai loft-henkiset tuotteet. Esimerkiksi Watt & Veken Ziggy on ihastuttava yhdistelmä metallista rouheutta ja leikkisyyttä. Lisäksi pöytävalaisimia on saatavilla mitä mielenkiintoisimmissa muodoissa. Esimerkiksi Design Studio Lievore Altherr Molinalta on pieni punainen Anisha on kuin kaunis veistos. 

Siirry alkuun