Dahlia-tabletti, chilewich
11,90€
Spokes Pöytätabletti 38 cm, Harmaa, House Doctor
6,00€
Räsymatto Pöytätabletti 30 x 40 cm, Musta/Valkoinen, Marimekko
24,00€
Retro Pöytätabletti 45 x 35 cm, Musta, KLIPPAN YLLEFABRIK
9,00€
Pomona, Pöytätabletti 4-Pakkaus, 401 mm x 290 mm, portmeirion
43,00€
Rubber Pöytätabletti, Frosty, Ørskov
6,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Almedahls
Arne Jacobsen
Artek
Bloomingville
Boel & Jan
Broste
Cross
Day Home
Denby
Design Letters
Dixie
Ferm Living
Fermob
Finlayson
Gant Home
Georg Jensen
Goebel
Guzzini
Himla
House Doctor
Iittala
JellyBean
Klippan Yllefabrik
Lexington
Lisa Bengtsson
Marimekko
Menu
Newport
Nordic
Oyoy
Pappelina
Pentik
Portmeirion
Rosendahl
SELETTI
Samuji
Sassabrassa
Scherlin
Skultuna
Spode
Stelton
Studio Lisa Bengtsson
Villeroy & Boch
Wüsthof
Balmuir
Caspari
Chilewich
Duni
Eightmood
Ellos
Gripsholm
Havi
Ihr
Linum
Littlephant
Moomin
Nude
Party
Skargaarden
Spira
Vallila
Villa
Ørskov
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Pöytäliinat & tabletit

2037 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Vaihda fiilistä pöytäliinojen ja -tablettien avulla

Pöytäliinoja ja -tabletteja voi käyttää kuten vaatteita - saat niillä juuri sellaisen ilmeen kattaukseen kuin haluat. Niiden vaihtaminen on yhtä kätevää kuin vaatteiden vaihtaminen, joten liinoja ja tabletteja voi vaihdella miten vain tunnelman mukaan. Ikisuosikkeja ovat esimerkiksi Finlaysonin puuvillaiset tabletit ja liinat, joiden ajattomat klassikkokuosit miellyttävät monen silmää. Liinat ja tabletit saa pysymään pitkään hyvänä, kunhan niistä pitää huolta. Kokeile rohkeasti myös uudenlaisia vaihtoehtoja, kuten äärettömän käteviä kernikankaisia tabletteja, jotka saa puhtaaksi yhdellä pyyhkäisyllä.

Modernisoi kattaus tableteilla

Tableteilla saa muutettua kattauksen ilmeen välittömästi moderniksi ja persoonalliseksi. Valitse sopivat tabletit jokaiseen tilaisuuteen: arvokkaat juhliin, värikkäät yksilöt tuomaan väriä arkeen. Tableteilla ja liinoilla saa sellaista eloa kattaukseen, ja niiden ansiosta pöydän ääressä viihtyykin entistä paremmin.

Varteenotettavia vaihtoehtoja löytyy netistä vaikka kuinka. Tsekkaa vaikka tyylikkään ajaton Coronna-tabletti Finlaysonilta. Se näyttää käsittämättömän modernilta edelleen graafisessa, mustavalkoisessa asussaan, vaikka sen suunnitteli Aini Vaari jo vuonna 1958. Upea moderni tapaus on myös LindDNA:n Curve, joka on käytännöllinen ja kaunis pöytätabletti. Ekologinen tabletti on valmistettu kierrätetystä nahasta, johon on sekottu luonnonkumia, joten se kestää erinomaisesti kulutusta ja se on helppo puhdistaa.

Perinteikäs pöytäliina saa modernin ilmeen

Pöytäliinojen käyttö on vähentynyt vuosien mittaan merkittävästi, mutta niillä on todellakin paikkansa sisustuksessa. Markkinoilla on nykyään tarjolla loistava valikoimia erilaisia pöytäliinoja, niin perinteikkäitä kuin moderneja. Esimerkiksi Vallilalla, Finlaysonilla ja Marimekolla on hulppeat valikoimat liinoja upeissa kuvioissa. Vallilan Luontopolku-kaitaliina sopii erinomaisesti syksyyn: se kuvaa kaunista koivua ja muuta luontoa hehkuvissa syysväreissä.

Jos taas tavoittelet perinteikästä ja arvokasta tunnelmaa, on esimerkiksi Draken-pöytäliina loistava valinta. Sen suunnitteli Signe Sohlman jo vuonna 1876. Kauniskuvioinen liina on valmistettu hyvin korkealaatuisesta puuvillasta. Sen klassinen ilme sopii erinomaisesti etenkin juhliin, jopa häihin.

Siirry alkuun