Dahlia-tabletti, chilewich
11,90€
Räsymatto Pöytätabletti 30 x 40 cm, Musta/Valkoinen, Marimekko
24,00€
Lounge Pöytätabletti, Tummanvioletti, Ørskov
8,00€
Varvunraita pöytätabletti musta-valkoinen, Marimekko
24,00€
Pieni Unikko pöytätabletti valkoinen-musta, Marimekko
18,00€
Rubber Pöytätabletti, Frosty, Ørskov
6,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Balmuir
Bloomingville
Broste
Chilewich
Day Home
Decotique
Denby
Design Letters
Dixie
Eightmood
Ekelund Linneväveri
Elsa
Ernst Kirchsteiger
Ferm Living
Fermob
Finlayson
Guzzini
Himla
House Doctor
Iittala
Italesse
JellyBean
Klippan Yllefabrik
Lexington
Linum
Lisa Bengtsson
Littlephant
Marimekko
Newport
Nordic
Orskov
Oyoy
Pappelina
Pentik
Portmeirion
Sagaform
Samuji
Scherlin
Seletti
Skargaarden
Spode
Vallila Interior
Villeroy & Boch
Bosign
Duni
Ellos
Fairy
Gripsholm
Ihr
Me
Moomin
Muumi
Nude
Sand
Silverwood
Spira
Vallila
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pöytäliinat & tabletit

1609 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Vaihda fiilistä pöytäliinojen ja -tablettien avulla

Pöytäliinoja ja -tabletteja voi käyttää kuten vaatteita - saat niillä juuri sellaisen ilmeen kattaukseen kuin haluat. Niiden vaihtaminen on yhtä kätevää kuin vaatteiden vaihtaminen, joten liinoja ja tabletteja voi vaihdella miten vain tunnelman mukaan. Ikisuosikkeja ovat esimerkiksi Finlaysonin puuvillaiset tabletit ja liinat, joiden ajattomat klassikkokuosit miellyttävät monen silmää. Liinat ja tabletit saa pysymään pitkään hyvänä, kunhan niistä pitää huolta. Kokeile rohkeasti myös uudenlaisia vaihtoehtoja, kuten äärettömän käteviä kernikankaisia tabletteja, jotka saa puhtaaksi yhdellä pyyhkäisyllä.

Modernisoi kattaus tableteilla

Tableteilla saa muutettua kattauksen ilmeen välittömästi moderniksi ja persoonalliseksi. Valitse sopivat tabletit jokaiseen tilaisuuteen: arvokkaat juhliin, värikkäät yksilöt tuomaan väriä arkeen. Tableteilla ja liinoilla saa sellaista eloa kattaukseen, ja niiden ansiosta pöydän ääressä viihtyykin entistä paremmin.

Varteenotettavia vaihtoehtoja löytyy netistä vaikka kuinka. Tsekkaa vaikka tyylikkään ajaton Coronna-tabletti Finlaysonilta. Se näyttää käsittämättömän modernilta edelleen graafisessa, mustavalkoisessa asussaan, vaikka sen suunnitteli Aini Vaari jo vuonna 1958. Upea moderni tapaus on myös LindDNA:n Curve, joka on käytännöllinen ja kaunis pöytätabletti. Ekologinen tabletti on valmistettu kierrätetystä nahasta, johon on sekottu luonnonkumia, joten se kestää erinomaisesti kulutusta ja se on helppo puhdistaa.

Perinteikäs pöytäliina saa modernin ilmeen

Pöytäliinojen käyttö on vähentynyt vuosien mittaan merkittävästi, mutta niillä on todellakin paikkansa sisustuksessa. Markkinoilla on nykyään tarjolla loistava valikoimia erilaisia pöytäliinoja, niin perinteikkäitä kuin moderneja. Esimerkiksi Vallilalla, Finlaysonilla ja Marimekolla on hulppeat valikoimat liinoja upeissa kuvioissa. Vallilan Luontopolku-kaitaliina sopii erinomaisesti syksyyn: se kuvaa kaunista koivua ja muuta luontoa hehkuvissa syysväreissä.

Jos taas tavoittelet perinteikästä ja arvokasta tunnelmaa, on esimerkiksi Draken-pöytäliina loistava valinta. Sen suunnitteli Signe Sohlman jo vuonna 1876. Kauniskuvioinen liina on valmistettu hyvin korkealaatuisesta puuvillasta. Sen klassinen ilme sopii erinomaisesti etenkin juhliin, jopa häihin.

Siirry alkuun