Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Arne Jacobsen
Georg Jensen
Rosendahl
Stelton
Vitra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Pöytäkellot ja herätyskellot

24 tuotetta 3 kaupasta

Pöytäkellot ja herätyskellot koristavat yöpöydän

Jokin aika sitten herätyskellot menettivät romahdusmaisesti suosiotaan, kun kännyköihin saatiin herätyskellot. Viime vuosina tutkimustulokset ovat kuitenkin näyttäneet jo useaan otteeseen, että puhelimen aiheuttamaa turhaa säteilyä kannattaa välttää, joten herätyskellona paras vaihtoehto on sittenkin perinteinen herätyskello. Niimpä ne ovat täällä taas, nuo sympaattiset sisustusesineet ärsyttävine äänineen.

Kello voi olla varsinainen taideteos, jos suosii laadukasta designia. Designkellot ovat paitsi luotettavia, toimivia niin kauniita kapistuksia yöpöydillä. Netti on pullollaan erilaisia herätyskelloja, joista löytyy tyylikäs vaihtoehto erilaisiin koteihin.

Huippusuunnittelijan taidonnäytös herätyskelloksi

Elegantti musta AJ City Hall on äärimmäisen kaunis ja pelkistety Rosendahl Copenhagenin Timepiece-sarjaan kuuluva herätyskello. Kauniin kellon tyyliteltyine yksityiskohtineen on suunnitellut tietysti legendaarinen tanskalainen muotoilija Arne Jacobsen. Sama suunnittelija on tehnyt myös muita uskomattoman hienostuneita pöytäkelloja. Esimerkiksi Bankers-kello on varsinainen taidonnäyte, erittäin kaunis ja klassinen detalji makuuhuoneessa. Leikkisämpää suunnittelua legenda käytti tehdessään AJ Station pöytäkelloa, joka näyttää huippumodernilta ja hauskalta yhtä aikaa, vaikka se on suunniteltu vuonna 1939. Jos haluaa siis mestarillisen kellosuunnittelijan tuotteita, kannattaa perehtyä Arne Jacobsenin tuotantoon. Upeaa kellodesignia löytyy myös Henning Koppelilta, jonka HK-herätyskello yhdistää upeasti modernin tyylin ja käytännöllisyyden. Sisäänrakennettu valo ja torkkupainike tekevät kellosta oitminnallisen.

Siirry alkuun