Norm Tumbler herätyskello, valkoinen, Menu
89,90€
Leff Block Pöytäkello 24h, Teräs/Musta
300,00€
AJ Pöytäkello Hälytyksellä, Rosendahl
99,00€
HK herätyskello, ruostumaton teräs, Georg Jensen
109,00€
AJ pöytäkello, herätys, Bankers, Rosendahl
99,00€
Cronotime Pöytäkello, Musta, Alessi
61,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Arne Jacobsen
FORSBERG FORM
Georg Jensen
Goebel
Jacob Jensen
Kartell
Kähler
LEFF amsterdam
Menu
Rosendahl
Royal Doulton
SMD Design
Vitra
Waterford
Wedgwood
Karlsson
Lexon
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pöytäkellot ja herätyskellot

73 tuotetta 6 kaupasta

Pöytäkellot ja herätyskellot koristavat yöpöydän

Jokin aika sitten herätyskellot menettivät romahdusmaisesti suosiotaan, kun kännyköihin saatiin herätyskellot. Viime vuosina tutkimustulokset ovat kuitenkin näyttäneet jo useaan otteeseen, että puhelimen aiheuttamaa turhaa säteilyä kannattaa välttää, joten herätyskellona paras vaihtoehto on sittenkin perinteinen herätyskello. Niimpä ne ovat täällä taas, nuo sympaattiset sisustusesineet ärsyttävine äänineen.

Kello voi olla varsinainen taideteos, jos suosii laadukasta designia. Designkellot ovat paitsi luotettavia, toimivia niin kauniita kapistuksia yöpöydillä. Netti on pullollaan erilaisia herätyskelloja, joista löytyy tyylikäs vaihtoehto erilaisiin koteihin.

Huippusuunnittelijan taidonnäytös herätyskelloksi

Elegantti musta AJ City Hall on äärimmäisen kaunis ja pelkistety Rosendahl Copenhagenin Timepiece-sarjaan kuuluva herätyskello. Kauniin kellon tyyliteltyine yksityiskohtineen on suunnitellut tietysti legendaarinen tanskalainen muotoilija Arne Jacobsen. Sama suunnittelija on tehnyt myös muita uskomattoman hienostuneita pöytäkelloja. Esimerkiksi Bankers-kello on varsinainen taidonnäyte, erittäin kaunis ja klassinen detalji makuuhuoneessa. Leikkisämpää suunnittelua legenda käytti tehdessään AJ Station pöytäkelloa, joka näyttää huippumodernilta ja hauskalta yhtä aikaa, vaikka se on suunniteltu vuonna 1939. Jos haluaa siis mestarillisen kellosuunnittelijan tuotteita, kannattaa perehtyä Arne Jacobsenin tuotantoon. Upeaa kellodesignia löytyy myös Henning Koppelilta, jonka HK-herätyskello yhdistää upeasti modernin tyylin ja käytännöllisyyden. Sisäänrakennettu valo ja torkkupainike tekevät kellosta oitminnallisen.

Siirry alkuun