Doves Centerpiece
40,00€
My Little Reindeer
235,90€ 336,95€
The White Guest by Jaime Hayon, Pieni
214,00€
Muumi minifiguriini, Muumipeikko, Arabia
18,00€ 22,00€
Muumi minifiguriini, Niiskuneiti, Arabia
18,00€ 22,00€
Duck Centerpiece
40,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Arabia
Goebel
Hay
Jabadabado
Look
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Nordic Nest
Royal Design
Poista kaikki suodattimet

Posliinihahmot

40 tuotetta 2 kaupasta

Kokoa asetelma posliinihahmoista

Posliinihahmot olivat joitakin vuosia sitten kovassa huudossa. Nykyään posliiniesineitä näkee vähemmän, mutta edelleen niistä saa muodostettua kauniita asetelmia ja yksityiskohtia niin perinteikkääseen kotiin kuin moderniin kotiin. Pelkistetyssä kodissa niiden asema korostuu entisestään, ja niillä voikin muodostaa kaunista kontrastia sisustukseen.

Design posliiniesineet

Kätevin tapa hankkia itseä miellyttävä posliinihahmo on hakeutua nettiin, RoyalDesignin verkkosivulle. Siellä on erinomaiset valikoimat erilaisia posliiniesineitä. Tunnetuimpia valmistajia on esimerkiksi Llandro, jonka posliinihahmot ovat tunnettuja huippulaadustaan, hienostuneista detaljeistaan, kauniista värimaailmastaan ja tarkasta viimeistelystä. Yrityksen hahmot valmistetaan perinteikkäässä posliinikaupungissa eli Taverne Blanquessa Espanjassa. Llandron valikoimista löytyy kaikenlaiset posliinihahmot: enkelit, prinsessat, morsiusparit, eläimet, joulukoristeet sekä monet muut posliinikoristeet.

Myös Nao on tunnettu posliinivalmistaja. Tyylikkäät ja luonnolliset posliinihahmot ovat kuuluneet sen valikoimiin jo vuodesta 1968 lähtien. Käsintehtyjen esineiden muotoilu on hiottu ja kaunis. Valitse suosikkisi ja aseta se kotiisi kunniapaikalle.

Siirry alkuun