Muumi minifiguriini, Muumipeikko, Arabia
19,90€
Sing-song
34,00€
Sun girl
140,00€
Cactus (light blue)
396,00€
Born in posliinihahmo
66,00€
Haikara kello, sininen
30,00€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Chasseur
Cristel
Goebel
Hay
House Doctor
Kyocera
Kähler
Master
Pappelina
Portmeirion
RigTig
Rosenthal
Spode
Stelton
String
Villeroy & Boch
Voluspa
Aladdin
Pedro
Star
Trio
Turtles
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Posliinihahmot

1233 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Kokoa asetelma posliinihahmoista

Posliinihahmot olivat joitakin vuosia sitten kovassa huudossa. Nykyään posliiniesineitä näkee vähemmän, mutta edelleen niistä saa muodostettua kauniita asetelmia ja yksityiskohtia niin perinteikkääseen kotiin kuin moderniin kotiin. Pelkistetyssä kodissa niiden asema korostuu entisestään, ja niillä voikin muodostaa kaunista kontrastia sisustukseen.

Design posliiniesineet

Kätevin tapa hankkia itseä miellyttävä posliinihahmo on hakeutua nettiin, RoyalDesignin verkkosivulle. Siellä on erinomaiset valikoimat erilaisia posliiniesineitä. Tunnetuimpia valmistajia on esimerkiksi Llandro, jonka posliinihahmot ovat tunnettuja huippulaadustaan, hienostuneista detaljeistaan, kauniista värimaailmastaan ja tarkasta viimeistelystä. Yrityksen hahmot valmistetaan perinteikkäässä posliinikaupungissa eli Taverne Blanquessa Espanjassa. Llandron valikoimista löytyy kaikenlaiset posliinihahmot: enkelit, prinsessat, morsiusparit, eläimet, joulukoristeet sekä monet muut posliinikoristeet.

Myös Nao on tunnettu posliinivalmistaja. Tyylikkäät ja luonnolliset posliinihahmot ovat kuuluneet sen valikoimiin jo vuodesta 1968 lähtien. Käsintehtyjen esineiden muotoilu on hiottu ja kaunis. Valitse suosikkisi ja aseta se kotiisi kunniapaikalle.

Siirry alkuun