Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Alessi
Bacsac
Blomus
Bloomingville
Bodum
Born In Sweden
Brafab
Brita Sweden
Broste
Bugatti
Cane-Line
Chefn
Chhatwal & Jonsson
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
EMU
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Fiam
Fiskars
Gense
Guzzini
Hay
Hillerstorp
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Kartell
Klong
Korbo
Koziol
Kuchenprofi
Lafuma
Le Creuset
Lillagunga
Magis
Massproductions
Mats Jonasson
Menu
Muuto
Newport
Nordic
Normann Copenhagen
Northern Lighting
OBH Nordica
Petite Friture
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Röshults
SMD Design
Sagaform
Serax
Sika Design
Skagerak
Skargaarden
Star Trading
Staub
Stelton
Swedese
Tefal
Tolix
Villa
Villeroy & Boch
Vivero
WMF
Wedgwood
Woodnotes
Wusthof
Zwilling
Cuisipro
Delux
Ellos
Mater
Muumi
Nude
Originals
Peugeot
Pieces
Sand
Tristar
Vacuvin
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Puutarha

3163 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Piha- ja puutarha kesällä 

Piha on paikka, josta löytää usein etenkin kesällä suomalaiset istumassa päivää tai istuttamasta kukkia. Suomalaisilla on verrattain isoja pihoja ja puutarhoja, sillä useat ihmiset asuvat maalla. Toki kaupungeissa on puolestaan puutarha jäljitelty vaikkapa parvekkeelle tai terassille. Suomalaisille vuodenajat tuovat haastetta pihan laittamiseen sekä puutarhan tekemiseen. Kesällä keretään nauttia pari kuukautta vihreästä ja valoisasta pihasta ja kukista. Talvella puolestaan keskitytään tunnelmavaloihin sekä lyhtyihin ja kynttilöihin ulkona. 

Designtuotteet puutarhaan

Kesällä iltaan kuuluu ystävät, hyvä ruoka ja grillaus. Erilaiset gillausvälineet  ja grillit ovatkin varsin suosittuja hankintoja kesän kynnyksellä. Grilleihin panostetaan, sillä olennaista on, että kesällä nautitaan täysin siemauksin grillailusta ja hyvästä ruuasta. Kesällä panostetaan myös erilaisiin puutarhakalusteisiin. Designkaupoista löytyy runsaasti niin modernia kuin romanttisempaakin designia puutarhakalusteista. Löytyy erilaisia kiikkuja, pöytiä, tuoleja sekä lepotuoleja ja riippukeinuja. 

Pyöräily on myös laji, josta suomalaiset nauttivat enemmän kesän lämmössä kuin talven kylmyydessä. Erilaiset pyöräilyvälineet voi tilata netistä, sillä pöyräilyssäkin huomaa, että erilaisilla välineillä saa mukavuutta lisää pyöräilyyn. Polkupyöriäkin on niin maantiepyöräilyyn kuin maastopyöräilyyn sopivia. Kannattaakin pyörää hankkiessa miettiä, minkälaiseen käyttöön polkupyörä tulee.

Piha- ja puutarha talvella

Talvella pihalle hankitaan enemmänkin ulkotulia ja ulkolyhtyjä. Niillä luodaan lämpöä ja tunnelmaa pihalle lumen keskelle. Miten ihana onkaan saapua kotiin, jossa palavat ulkotulet. Nykyisin on myös lyhtyjä, joissa toimii paristolla tekotuli. Ne ovat varsin helppo ja vaivaton ratkaisu, jos ei jaksa tulia erikseen sytytellä kynttilöihin. Lintulaudat ja linnunpöntöt tuovat pikku tiitiäisiä omalle pihalle syömään ja ovat varsinkin lapsista varsin hauskaa seurattavaa. Löytyy erilaisia puihin laitettavia linnunpönttöjä sekä maahan laitettavia jalallisia. Myös ikkunan eteen on varsin hauskoja jopa lasista designia olevia lintulautoja. Netin valikoima on varsin runsas ja nopea katsoa. Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta asuipa missä tahansa. 

Siirry alkuun