Hot It vedenkeitin, musta, Alessi
109,00€
Theo Pressopannu, Stelton
80,00€
Chambord Pressopannu 0,35L, Kupari, Bodum
37,00€
Kettle vedenkeitin, musta, Alessi
130,00€
Emma Vedenkeitin 1,2L, Harmaa, Stelton
85,20€
Tea Rex Vedenkeitin Laz, 2L, Ruostumaton Teräs, Alessi
145,01€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Ankarsrum
Bamix
Bengt Ek Design
Bloomingville
Bodum
Bugatti
Cristel
Delonghi
Demeyere
Dualit
Electrolux
Eva Solo
Hario
Jura
Kenwood
Krups
Kyocera
Le Creuset
Lekue
Master
OBH Nordica
PHILIPS
Portmeirion
Sagaform
Smeg
Stelton
Tefal
Tom Dixon
WMF
Wesco
ZERO
Bialetti
Blendtec
Bosch
Braun
C3
Champion
Chemex
Cilio
Ellos
Emerio
Essential
Evermat
Kitchenaid
Make
Marcato
Melitta
Moccamaster
Nespresso
Novis
Oxo
Peugeot
Primadonna
Princess
Severin
Sodastream
Soehnle
Tristar
Vacuvin
Vienna
Wilfa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pienkoneet

1239 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Design pienkoneet keittiöön

Suomalaisista keittiöistä löytyvä pienkonevalikoima on laaja, mutta kiireisessä elämänrytmissä myös tuiki tarpeellinen. Lähes joka kodista taitaa tätä nykyä löytyä ainakin kahvinkeitin, leivänpaahdin ja sähkövatkain. Vedenkeitinkään ei liene harvinaisuus ja viime vuosina ilahduttanut innostus terveellisiin smoothieihin on lisännyt huimasti myös tehosekoittimien kysyntää.

 

Keittiön pienkoneet taitavatkin olla niin itsestään selvä osa arkea, ettei niitä juuri tule ajatelleeksi - elleivät ne sitten satu juuri väärällä hetkellä hajoamaan. Mieleen saattaa myös hiipiä halu hankkia keittiön perusvalikoimaan kuuluvien sähkölaitteiden lisäksi niitä täydentäviä pienkoneita. Erilaisilla keittiölaitteilla voi nimittäin tuntuvasti helpottaa arkea tai jopa lisätä siihen pienen ripauksen jokapäiväistä ylellisyyttä. Helpointa keittiön pienkoneisiin tutustuminen ja tilaaminen on epäilemättä netissä.

Yleiskone helpottaa arkea

Ison perheen arkea pyörittävä aikuinen hyötyy takuulla esimerkiksi yleiskoneesta, ainakin jos mielellään laittaa leivonnaiset, ruuat ja soseet itse. Esimerkiksi Ankarskumin yleiskoneeseen löytyy netistä itse koneen lisäksi helposti kaikki erilaiset lisävarusteet, kuten vaikkapa pastatela tai kätevä, aikaa säästävä vihannesleikkuri.

Suomalaiset kahvilat ovat 2000-luvulla kokeneet melkoisen mullistuksen, eivätkä kuluttajat tyydykään nykyään pelkästään suodatinkahviin. Uudistuva kahvikulttuuri hiipii myös koteihin ja monet ovatkin hankkineet keittiöönsä espressokoneen muiden keittiön pienkoneiden rinnalle. Espressokone kaipaa toki kumppanikseen myös kahvimyllyä, jotta se aamun ensimmäinen kahvinautinto olisi täydellisyyden tuolla puolen.

Modernit pienkoneet

Modernia keittiötä ei siis voi kuvitella ilman moderneja pienkoneita. Ne ovat erottamaton osa keittiön äänimaailmaa, mutta tuovat mukanaan myös osan kotoisista tuoksuista. Mikäpä olisikaan täydellisempi tuoksuyhdistelmä kuin vastapaahdettu leipä ja vahva kahvi!

Siirry alkuun