Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
By Lassen
Design House Stockholm
Ferm Living
Frama
Fritz Hansen
Gubi
Hay
Klong
Magis
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Pablo
Skagerak
VERPAN
Beurer
Ellos
Look
Montana
Persona
Soho
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Peilit

381 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Peilillä valoa ja avaruutta sisustukseen

Peili heijastaa valon ja kuvajaisen takaisin, mikä tekee siitä suositun ja aikaa kestävän sisustuselementin. Peili löytyy varmasti jokaisesta suomalaiskodista jo sen käytännöllisyyden takia. Peilillä voi kuitenkin olla myös sisustuksellisia merkityksiä ja tehtäviä. Peili asetetaan yleensä aitiopaikalle eteiseen, jolloin se on heti ovesta astuttaessa tulijaa vastassa. Toisaalta peiliin katsotaan myös usein viimeisenä, kun ollaan poistumassa kotoa. Peili tervehtii ja toivottaa näkemiin. Se näyttää kuvajaisena sen, mitä me olemme niin hyvässä kuin pahassa. Keskeisin sisustusvinkki silti lienee se, että peili tekee huoneeseen tilantuntua. Tämän ansiosta peili on usein suosittu sisustustuote etenkin pienissä ja kapeissa tiloissa.

Peili on kuin taulu, jossa kuva vaihtuu

Verkkokaupat ovat panostaneet peileissä viime vuosina näyttävyyteen ja materiaaleihin. Peilien kehykset ovat tärkeässä roolissa, kuten taulujen kohdallakin. Peileissä kuva ei kuitenkaan määritä kehyksiä, vaan suunnittelijat ovat päässeet luomaan kauniita yksityiskohtia ja kokonaisuuksia, ilman suurempia rajotteita. Peili on käytännöllinen design-tuote, joka sopii jokaiseen taloon. Netistä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti peilin kokoon. Suunniteltu paikka kannattaa mitata, niin osaa etsiä kohteeseen oikeankokoista ja mallista peiliä. Peilit kiinnitetään yleensä seinään, mutta on olemassa myös lattiapeilejä, joita ei tarvitse erikseen kiinnittää. 

Pyöreä peili nyt netistä

Pyöreä peili on tehnyt viime vuosina paluun suosituimpien peilien joukkoon. Netistä on saatavilla laaja valikoima pyöreitä erikokoisia peilejä, joissa kehyksien materiaalina on käytetty muun muassa puuta, nahkaa ja metallia. Peili kestää hyvin aikaa, joten vaikka peili on tuotteena kalliimpi, niin sen designiin kannattaa ehdottomasti panostaa. Peilillä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo, jos haluaa joskus vaihtaa tyyliä. Toisaalta peilejä voi yhdessä asunnossa olla useampikin, jolloin niiden paikkaa voi myös keskenään vaihdella. 

Peilit ovat yksi tärkeä osa kodin arkea. Kukapa ei loisi vielä viimeistä vilkaisua eteisen seinäpeiliin ennen ulos lähtöä tai tarkistaisi meikin siisteyttä pienestä wc:n pöytäpeilistä. Peilit ovat arjen apuvälineen lisäksi myös osa kodin sisustusta. Hyvin sijoitetuilla peileillä voidaan avartaa tiloja ja luoda erilaisia tunnelmia. Se voi olla tilan tärkein huonekalu ja toimia persoonallisena katseenvangitsijana.

Seinä- ja pöytäpeilit kotiin - peilien käyttö sisustuksessa

Peilejä on tarjolla lukemattomia eri malleja ja kokoja. Mitä sitten valita omaan kotiisi? Peili voi tulla kovaan tarpeeseen tai se voi olla myös puhtaasti sisustuselementti. Ehdottomasti hankintalistalle päätyy eteisen kokovartalopeili. Sillä tarkistat näppärästi ulkoasusi töihin ja tapaamisiin lähtiessäsi. Tarjolla on sekä seinään kiinnitettäviä malleja, että tukijalalla varustettuja, itsenäisesti seisovia malleja. Kapeisiin tiloihin suosittelemme tilaa säästääksesi seinälle ripustettavia malleja. Jalallisissa malleissa peilin taakse jää usein tilaa vaikkapa ripustimille. Pukeutumishuoneeseesi tuo ihastuttavan lisän kauniisti muotoiltu, pöydälle asetettava meikkipeili. Vähäikkunaisissa huoneissa oikein asetellut sisustuspeilit saavat valon leviämään ja tilan tuntumaan avarammalta. Netistä saat paljon ideoita sisustukseen, tutki ja inspiroidu!

  • Listaa huoneet, joihin tarvitset peiliä
  • Hahmota tilat - seinäpeili vai jalallinen?
  • Valitse muuhun sisustukseen sopiva tyyli

Kauneimmat peilit kätevästi netistä

Netistä löydät suuret valikoimat erilaisia malleja niin seinäpeilejä kuin pöytäpeilejäkin. Internetissä shoppailu on hauskaa, helppoa ja mukavaa. Voit selata tuotteet läpi omalla kotisohvallasi istuskellen, ja suosikkisi löydettyäsi tilata ne kätevästi kotiin verkkokaupasta. Tuotteen teknisistä tiedoista löydät aina materiaalin ja mitat sekä muut mahdollisesti oleelliset tiedot. Tarkista aina ennen tilauksen tekemistä, että peilin mitat ovat soveltuvat suunnittelemaasi kohtaan. Lisätiedusteluja varten verkkokaupasta löytyy aina myös asiakaspalvelun yhteystiedot. Tarvittaessa tavoitat ammattitaitoiset asiakaspalvelijat yhdellä puhelinsoitolla.

Siirry alkuun