Metalframe Peili Pyöreä, Kulta, bloomingville
91,74€
Enter peili, Ferm Living
75,60€
Flip peili, valkoinen, Normann Copenhagen
94,00€
Georg bordspeili, musta, Skagerak
159,00€
Walls Peili 80 cm, Kirkas, House Doctor
85,69€
Chic Peili 80 x 40 cm, House Doctor
200,60€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Alessi
Artek
Blomus
Bloomingville
Broste
By Lassen
Essem Design
Ferm Living
Frama
Gubi
Hay
House Doctor
Kartell
Menu
Muuto
Nomess Copenhagen
Normann Copenhagen
Orskov
Oyoy
SMD Design
Scherlin
Seletti
Skagerak
Swedese
Wedgwood
Zone
Princess
Sikadesign
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Peilit

392 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Peilillä valoa ja avaruutta sisustukseen

Peili heijastaa valon ja kuvajaisen takaisin, mikä tekee siitä suositun ja aikaa kestävän sisustuselementin. Peili löytyy varmasti jokaisesta suomalaiskodista jo sen käytännöllisyyden takia. Peilillä voi kuitenkin olla myös sisustuksellisia merkityksiä ja tehtäviä. Peili asetetaan yleensä aitiopaikalle eteiseen, jolloin se on heti ovesta astuttaessa tulijaa vastassa. Toisaalta peiliin katsotaan myös usein viimeisenä, kun ollaan poistumassa kotoa. Peili tervehtii ja toivottaa näkemiin. Se näyttää kuvajaisena sen, mitä me olemme niin hyvässä kuin pahassa. Keskeisin sisustusvinkki silti lienee se, että peili tekee huoneeseen tilantuntua. Tämän ansiosta peili on usein suosittu sisustustuote etenkin pienissä ja kapeissa tiloissa.

Peili on kuin taulu, jossa kuva vaihtuu

Verkkokaupat ovat panostaneet peileissä viime vuosina näyttävyyteen ja materiaaleihin. Peilien kehykset ovat tärkeässä roolissa, kuten taulujen kohdallakin. Peileissä kuva ei kuitenkaan määritä kehyksiä, vaan suunnittelijat ovat päässeet luomaan kauniita yksityiskohtia ja kokonaisuuksia, ilman suurempia rajotteita. Peili on käytännöllinen design-tuote, joka sopii jokaiseen taloon. Netistä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti peilin kokoon. Suunniteltu paikka kannattaa mitata, niin osaa etsiä kohteeseen oikeankokoista ja mallista peiliä. Peilit kiinnitetään yleensä seinään, mutta on olemassa myös lattiapeilejä, joita ei tarvitse erikseen kiinnittää. 

Pyöreä peili nyt netistä

Pyöreä peili on tehnyt viime vuosina paluun suosituimpien peilien joukkoon. Netistä on saatavilla laaja valikoima pyöreitä erikokoisia peilejä, joissa kehyksien materiaalina on käytetty muun muassa puuta, nahkaa ja metallia. Peili kestää hyvin aikaa, joten vaikka peili on tuotteena kalliimpi, niin sen designiin kannattaa ehdottomasti panostaa. Peilillä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo, jos haluaa joskus vaihtaa tyyliä. Toisaalta peilejä voi yhdessä asunnossa olla useampikin, jolloin niiden paikkaa voi myös keskenään vaihdella. 

Siirry alkuun