Designkaupat netissä

Paviljonkikatokset

4 tuotetta 1 kaupasta

Paviljonkikatokset on mukava lisä pihamaalle, jonka avulla luot lisää tilaa. Paviljonkikatoksella saat kätevän katetun alueen moniin pihan toimintoihin sekä arkeen että juhlaan. Katokset ovat melko kevyitä ja mitä on helppoa siirtää haluttuun paikkaan, sekä koota että kasata. Paviljonkikatoksilla saat suojaa auringolta ja sateelta. Sen alle on mukava kattaa kahvi- tai ruokapöytä.

Kätevät paviljonkikatokset verkosta

Paviljonkikatokset voit tilata helposti verkosta. Ne ovat todella käteviä esimerkiksi kesän moniin juhliin ja illanistujaisiin. Arkena kesäaikaan on ihanaa kattaa aamukahvit katoksen alle tai istua iltaisin nauttimaan hämärtyvistä illoista aina syksyyn asti. Pieni sadekaan ei haittaa katoksen antaessa suojaa. Paviljonkikatoksia on saatavissa monissa eri malleissa ja myös väreissä on valinnanvaraa. Katoksiin kuuluu usein verhot, joilla saat luotua huonemaisen tunnelman ja halutessasi näkösuojaa. Moniin katoksiin on saatavissa lisänä seiniä, joilla saa lisää tuulen- ja säänsuojaa. Saatavissa on myös hyttysverkko, joiden avulla hyttyset pysyvät poissa. Paviljonkikatokset voit sisustaa oman tyylisi mukaisesti ja saat luotua ihanan oleskelutilan ulos.

  • Valitse mieluisa paviljonkikatos valikoimista
  • Tarkista paviljonkikatokset koot ja materiaalit

Paviljonkikatoksien tilaaminen netistä on helppoa

Paviljonkikatokset on todella helppo tilata netistä. Voit tutustua valikoimiin Desingkaupat.fi sivustolla. Sieltä löytyy paljon vaihtoehtoja kestävistä ja näyttävistä katoksista, joilla saat helposti luotua piha-alueelle lisätilaa oleskeluun. Juhlia järjestäessä katokset ovat mainio tapa saada helposti näyttävä juhla-alue ja vaikkapa kattaa juhlapöytä ulos. Kun olet valinnut itsellesi mieluisan ja käyttötarkoitukseen sopivan katoksen, tarkista sen koko ja valmistusmateriaalit. Sivustolta pystyt helposti tarkistamaan tilausajat ja toimitusehdot sekä maksutavat. Tämän jälkeen klikkaat vain itsesi jälleenmyyjän sivulle, valitset tuotteen ja siirryt kassalle. Pian sinulla on upea katos pihallasi.

Siirry alkuun