Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Almedahls
Casa Stockmann
Christofle
Craft
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Finlayson
Gense
House Doctor
Klippan Yllefabrik
Le Creuset
Lexington
Linum
Marimekko
Oyoy
Pentik
Sagaform
Stelton
Vallila Interior
Birkmann
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Patalaput ja -kintaat

177 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Patalaput ja -kintaat suojaksi keittiöön

Patalaput ja -kintaat voivat pelastaa päivän paitsi käytännöllisyydellään niin kauneudellaan. Kun patalappua käyttää lähes päivittäin, sillä todellakin on väliä, miltä se näyttää ja tuntuu. Onneksi netistä on saatavilla toinen toistaan mainiompia patalappuja.

Tilaa mielikuvitukselliset patalaput netistä

Patalapuilla, vaikka ne ovatkin vain pieni osa keittiön ilmettä, pystyy vaikuttamaan keittiön tunnelmaan. Retrohenkeä halajavalle sopii esimerkiksi Finlaysonin Coronna-kuosinen patalappu. Coronna on geometrisesti ja yksinkertaisesti Aini Vaarin 1950-luvulla suunnittelema kuvio. Myös Marimekolta on saatavilla patalappuja upeissa kuvioissa, kuten Puisto-osasto-kuosilla, joka on takuulla keittiön piristävä yksityiskohta. Nämä edellämainitut merkkituotteet saa tietysti hankittua kätevästi netistä.

Nyt, kun luonto on trendikkäämpää kuin koskaan, kannattaa luontoaiheita poimia myös patalappuihin, joihin ne sopivatkin kauniisti. Esimerkiksi Hirvi-sarjan patalaput ovat pitkäaikaisia laatutuotteita, jotka on suunnittellut Bengt & Lotta. Harva pystyisi vastustamaan House Doctorin Wooly pannulappua, joka on valmistettu 100 % villasta. Pehmoinen ja kaunis pannulappu suojaa kädet tehokkaasti kuumalta ja muodostaa lisäksi upean yksityiskohdan keittiöön hellan viereen ripustettuna. 

Siirry alkuun