Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Cane-Line
EMU
Fatboy
Fermob
Gubi
Hay
Hillerstorp
Magis
Massproductions
Muuto
Petite Friture
Röshults
Skagerak
Skargaarden
Vitra
Mater
Varax
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Parvekepöydät

250 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Parvekkeella on mukavaa viettää aikaa. Se antaa muun asunnon jatkeena lisää tilaa oleskeluun ja tilaisuuden nauttia ulkoilmasta. Parvekkeen sisustaminen mieluisaksi ja käytännöllisesti luo parvekkeelle oman tunnelmansa ja ilmeen. Parvekepöydillä saadaan parvekkeelle laskutilaa ja mahdollisuuden käyttää sitä mukaviin kahvi- ja ruokailuhetkiin. Erilaisilla parvekepöydillä täydennetään sisustusta ja tehdään tilasta persoonallinen ja viihtyisä.

Sopiva parvekepöytä sisustukseen

Parvekepöydät täydentävät parvekkeen sisustuksen ja ovat myös erittäin käytännöllisiä. Valitessasi pöytiä parvekkeelle ota huomioon parvekkeen koko ja muun sisustuksen värit sekä materiaalit. Jos parvekkeella on enemmän tilaa, voi pöytiä olla useampikin, sillä ne ovat käytännöllisiä ja tarvittaessa niitä voi asettaa vierekkäin muodostamaan isomman pinnan esimerkiksi ruokailuja varten. Tällöin kannattaa valita samanlaisia parvekepöytiä useampi. Pienikokoisia pöytiä on helppo siirrellä tarvittaessa. Parvekepöytiä on saatavilla eri kokoisia ja materiaalivaihtoehtoja on monia. Parvekepöytiä löytyy valmistettuna esimerkiksi teräksestä, puusta ja muovista, myös pöytälevymateriaaleissa on valinnanvaraa. Valitse pöytien värit ja koot, jotka parhaiten sopivat parvekkeen sisustukseen ja ovat sopivan kokoisia.

  • Tutustu parvekepöytien kokoihin ja materiaaleihin
  • Valitse pöydät sopimaan sisustuksen väreihin

Parvekepöydät voit tilata helposti netistä

Kauniit ja käytännölliset parvekepöydät löydät desingkaupat.fi sivustolta. Ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta. Tarjolla on laaja valikoima parvekepöytiä ja sieltä löydät varmasti itsellesi mieluisan pöydän. Mukavaa on, että voit tutustua monien jälleenmyyjien tuotteisiin ja tarjouksiin samalla kertaa sekä verrata hintoja kätevästi, vaikka omalta kotisohvaltasi. Mieti minkä kokoinen parvekepöytä on sinulle sopivin ja mikä materiaali on parhain käyttöösi. Ennen tilausta kannattaa tutustua valikoimiin ja tuotteen tietoihin. Tarkista myös tilausehdot ja toimituskulut sekä vaihto- ja palautusoikeuden.

Siirry alkuun