Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Brabantia
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Grand
House Doctor
Iittala
Joseph Joseph
Koziol
Majamoo
Marimekko
Men At Work
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
SKEPPSHULT
Sagaform
Verso Design
Zone
Miami
Nude
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Pannunaluset

100 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Kauniit ja käytännölliset pannunaluset

Muotoilu tuo iloa arkeen - myös silloin, kun on kyse pannunalusista. Pannunalusen käyttötarkoitus oikeastaan antaa aika vapaat kädet suunnittelulle, joten luovuuden vo päästää valloilleen niitä suunnitellessa. Niimpä uutta pannunalusta valittaessa kannattaa valita hienoja, erikoisiakin vaihtoehtoja keittiötä piristämään.

Hauskat pannunaluset netistä

Erittäin piristävä ja monikäyttöinen pannunalunen on esimekriksi Be&liv Treepot 3D pannunalunen. Siinä yhdistetään pannunalunen ja pöytäkoriste kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Se sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin kattaukseen. Modernisti muotoiltu vaihtoehto on LinDNA Hot Mat, joka on valmistettu kierrätetystä nahasta ja luonnonkumista, joista muodostuu yhdessä kulutusta kestävä materiaali. 

Palkittu muotoilu

Puu sopii kauniisti pöydän kattaukseen. Palkittu Majamoo pannunaluset on valmistettu puusta kauniisti, kaarevasti muotoilemalla jatkuvaksi, saumattomasti muodoksi. Lapsille sopiva pannunalunen on taas esimerkiksi Muumi-aiheiset pannunaluset, jotka takuulla tuovat väriä arkeen.

Pidemmän kaavan päivälliselle kannattaa harkita hankittavaksi lämpötasoa. Esimerkiksi Brabantia lämpötaso on helppokäyttöinen ja turvallinen, mattateräksestä valmistettu lämpötaso, joka pitää ruoan sopivan lämpimänä koko pitkän aterian ajan.

Siirry alkuun