Designkaupat netissä

Verhoilla sisustetaan, sillä ne ovat todella näkyvä osa kotia. Verhoja vaihdetaan yleensä vuodenajan mukaan. Kesäisin on kevyempiä värejä ja materiaaleja. Syksyisin ja talvisin taas otetaan käyttöön raskaampia materiaaleja, jotka luovat lämmintä tunnelmaa kotiin. Paneeliverhot ovat monessakin mielessä todella käytännöllisiä ja ne sopivat niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin keittiöönkin. Ne on helppo kiinnittää verhotankoon, joten myös vaihtaminen onnistuu tuossa tuokiossa.

Valitse sopivan kokoiset paneeliverhot

Tärkeintä paneeliverhojen valinnassa on oikea mitta. Verhot eivät saa missään nimessä olla liian pitkä, mutta toisaalta taas eivät myöskään liian lyhyet. Juuri sopivan mittaiset verhot näyttävät hyvältä ja toimivat samalla siis myös sisustustuotteena. Paneeliverhoja on saatavana monessa eri leveydessä. Leveille ikkunoille käy leveämmät verhot. Jos ikkunoita on vain yksi, voi siihen ostaa kapean paneeliverhon. Verhoja on saatavana myös monessa eri materiaalissa. Esimerkiksi pellavavoilee on laadukasta ja kestävää kangasta, mikä takaa sen, että verhot pysyvät hyvässä kunnossa useitakin vuosia. Hyvälaatuiset verhot ovat siis myös rahallinen sijoitus, kun ei tarvitse ostaa uusia joka vuosi.

  • Osta sopivan mittaiset verhot
  • Valitse sisustukseen sopiva väri

Osta paneeliverhot netistä

Paneeliverhot voi ostaa kätevästi netin kaupoista. Designkaupat.fi-sivuston kautta voi tehdä rajauksia esimerkiksi värin tai valmistajan mukaan. Jälleenmyyjiltä löytyy monia eri valmistajia, kuten esimerkiksi Ellos ja Hasta. Verhoja voi ostaa joko yksittäin tai sitten kahden kappaleen paketeissa. Kaikkiin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua rauhassa ennen kuin aloittaa tilaamisen. Jälleenmyyjien ehdot saattavat vaihdella huomattavasti, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Toimituskulut ja -ajat voivat vaihdella ja jotkut jälleenmyyjät myös postittavat tuotteet ilman toimituskuluja. On siis selvää, että vertailu kannattaa.

Siirry alkuun