Designkaupat netissä

Päivävuoteet

5 tuotetta 1 kaupasta

Sisustukseen sopivat päivävuoteet

Päivävuoteella on monta nimeä, sillä sitä kutsutaan jossain yhteydessä myös sohvapenkiksi tai päiväsängyksi. Kalustemallina se on hyvin vanha ja ennen sellaisia on käytetty oleskelutilojen sisustukseen. Nykyään niitä näkee yhä useammin nykyaikaisissakin kodeissa. Ne ovat pituudeltaan suurempia kuin tavallinen penkki ja leveydeltään samaa kokoa kuin yhden hengen vuode. Seinän viereen sijoitettuna ne käyvät vaikka vierasvuoteena.

Miksi hankkia päivävuode?

Päivävuoteet näyttävät ilmavilta keskelle huonetta sijoitettuina. Näin tilan saa näyttämään avarammalta. Juhlissa se on mukavan tilava istuin, koska sen ympärillekin mahtuu istumaan monia ihmisiä. Valikoimista voi etsiä kodin muihin kalusteisiin sopivan vaihtoehdon. Sieltä löytyy niin perinteinen, kuin myös pellavaisessa kantopussissa kuljetettava ja kokoontaitettava päivävuode. Tällainen huonekalu tulee etsiä omia tarpeita vastaavaksi. Materiaalin pitäisi olla helposti puhtaana pidettävä. Tämä on erityisen tärkeä kriteeri talouksissa, joissa on pieniä lapsia ja lemmikkieläimiä. Eri väreillä saa ilmettä huoneeseen ja päivävuodekin kannattaa valita huoneen muita värisävyjä silmällä pitäen. Sohvapenkki on mukava yksityiskohta ja siitä voi tehdä huoneen katseenvangitsijan erivärisiä tyynyjä tai huopia käyttäen.

  • Hanki helposti puhtaana pidettävä päivävuode
  • Mieti mihin haluat sijoittaa kalusteen

Hanki päivävuoteet netistä pienellä vaivalla

Päivävuoteet löytyvät helposti netistä niitä kategorioittain selaamalla. Tuotetta klikkaamalla siitä saa lisätietoja, jolloin selviää muun muassa sen saatavuus ja verkkokauppa, josta sen voi tilata. Tilausehdot kannattaa ehdottomasti lukea läpi, jotta tilaamisesta tulisi niin mukava ja positiivinen kokemus, kuin mahdollista. Nettisivuilla tarjolla olevat tuotteet tulevat monilta eri jälleenmyyjiltä, joten tuotteiden palautusehdotkin saattavat poiketa toisistaan. Joissakin tuotteissa on jopa ilmainen toimitus ihan kotiovelle saakka. Netissä tilaaminen on helppoa ja nopeaa, joten sitä kannattaa kokeilla.

Siirry alkuun