House Doctor Jersey päiväpeitto, harmaa
233,90€
Whistler Jääkarhu Päiväpeite 240 x 260 cm, newport
372,99€
Mega Dot päiväpeitto, vaaleanharmaa, Hay
159,00€
Mega Dot päiväpeitto, vihreä, Hay
157,25€ 185,00€
Delia Päiväpeitto 240 x 240 cm, Rose, Himla
413,31€
Finlayson J.F Adam-päiväpeitto tummanharmaa 260 x 260 cm
160,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmuir
Beach House
Bloomingville
Broste
Design Letters
ETOL Design
Familon
Ferm Living
Finlayson
Gant Home
Grand
Hay
Himla
House Doctor
Klippan Yllefabrik
Lexington
Linum
Mille Notti
Newport
Nordic
Orskov
Oyoy
Bassetti
Ellos
Gant
Mimou
Missoni
Princess
Vienna
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Päiväpeitteet

407 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Päiväpeitto luo tunnelmaa makuuhuoneeseen

Päiväpeitto on se elementti, joka vaikuttaa merkittävästi makuuhuoneen tunnelmaan, etenkin, jos kyseessä on pieni makuuhuone. Ruskea, nukkainen ja kulahtanut päiväpeitto antaa ihan erilaisen fiiliksen kuin esimerkiksi modernisti kuvioitu, graafinen päiväpeitto tai silkinpehmeä samettipäiväpeitto. Päiväpeitto kannattaakin valita huolella paitsi materiaalinsa niin kokonsa puolesta sopivaksi juuri kyseiseen makuuhuoneeseen.

Oikeanlaisen päiväpeiton valinta

Päiväpeitto kannattaa valita muun makuuhuoneen sisustuksen mukaan. Tavoitteletko ylellistä, tummaa tunnelmaa vai eteeristä, harmonista tunnelmaa? Valitse päiväpeitto mieltymystesi mukaan. Jos makuuhuone on kovin pieni, kannattaa suosia vaaleita sävyjä, sillä ne saavat huoneen tuntumaan avarammalta. Suureen makuuhuoneeseen voi saada syvyyttä ja ryhtiä vuorostaan tummalla päiväpeitteellä. Elävöitä vuode vielä hauskoilla ja tyylikkäillä tyynyillä ja huovilla.

Myös päiväpeittojen materiaaleissa on mistä valita. Yleisin materiaali on tutusti puuvilla. Tikatut päiväpeitteet ovat erityisen suosittuja, ja perinteinen valinta makuuhuoneeseen onkin ylellinen, kiiltävä, tikattu päiväpeite. Tällainen vaihtoehto on esimerkiksi Chenevard päiväpeite, joka on pehmeä ja kevyt, 100 % silkistä valmistettu päiväpeite. Tämän perinteikkään ja suositun vaihtoehdon lisäksi on myös monia muita makuuhuonetta piristäviä yksilöitä markkinoilla. Esimerkiksi Cut-päiväpeite Finnish Design Shopissa on trendikkään valinta. Sen on suunnitellut Alyson Fox Ferm Livingille. Tämä tyylikäs peite antaa makuuhuonelle välittömästi uudistuneen ilmeen.

Siirry alkuun