Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Balmuir
Bassetti
Broste
Casa Stockmann
Cross
Design Letters
ETOL Design
Eightmood
Familon
Ferm Living
Finlayson
Gant Home
Grand
Hay
Himla
House Doctor
Klaus Haapaniemi
Klippan Yllefabrik
Lexington
Linum
Mille Notti
Mimou
Newport
Nordic
Orskov
Villa Stockmann
Ellos
Elvang
Gant
Koodi
Luhta
Me
Missoni
Mogihome
Nude
Princess
Sherpa
Univisio
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Päiväpeitteet

676 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Päiväpeitto luo tunnelmaa makuuhuoneeseen

Päiväpeitto on se elementti, joka vaikuttaa merkittävästi makuuhuoneen tunnelmaan, etenkin, jos kyseessä on pieni makuuhuone. Ruskea, nukkainen ja kulahtanut päiväpeitto antaa ihan erilaisen fiiliksen kuin esimerkiksi modernisti kuvioitu, graafinen päiväpeitto tai silkinpehmeä samettipäiväpeitto. Päiväpeitto kannattaakin valita huolella paitsi materiaalinsa niin kokonsa puolesta sopivaksi juuri kyseiseen makuuhuoneeseen.

Oikeanlaisen päiväpeiton valinta

Päiväpeitto kannattaa valita muun makuuhuoneen sisustuksen mukaan. Tavoitteletko ylellistä, tummaa tunnelmaa vai eteeristä, harmonista tunnelmaa? Valitse päiväpeitto mieltymystesi mukaan. Jos makuuhuone on kovin pieni, kannattaa suosia vaaleita sävyjä, sillä ne saavat huoneen tuntumaan avarammalta. Suureen makuuhuoneeseen voi saada syvyyttä ja ryhtiä vuorostaan tummalla päiväpeitteellä. Elävöitä vuode vielä hauskoilla ja tyylikkäillä tyynyillä ja huovilla.

Myös päiväpeittojen materiaaleissa on mistä valita. Yleisin materiaali on tutusti puuvilla. Tikatut päiväpeitteet ovat erityisen suosittuja, ja perinteinen valinta makuuhuoneeseen onkin ylellinen, kiiltävä, tikattu päiväpeite. Tällainen vaihtoehto on esimerkiksi Chenevard päiväpeite, joka on pehmeä ja kevyt, 100 % silkistä valmistettu päiväpeite. Tämän perinteikkään ja suositun vaihtoehdon lisäksi on myös monia muita makuuhuonetta piristäviä yksilöitä markkinoilla. Esimerkiksi Cut-päiväpeite Finnish Design Shopissa on trendikkään valinta. Sen on suunnitellut Alyson Fox Ferm Livingille. Tämä tyylikäs peite antaa makuuhuonelle välittömästi uudistuneen ilmeen.

Siirry alkuun