Designkaupat netissä

Mikäli olet paistien ystävä, on paistinhaarukka sinun ystäväsi, sillä se on varma tapa pitää mikä tahansa suurempi pala paikallaan, jotta siitä saa leikattua sopivia siivuja. Se on myös hyvä apuväline silloin, kun sinun täytyy siirtää suurempia lihapaloja. Paistinlasta on monipuolinen väline, jota tarvitaan jokaisessa keittiössä. Oikeanlainen lasta myös hellii paistinpannuasi, kun taas väärä lasta voi pilata sen täysin, joten välineiden valinnassa on hyvä olla tarkkana.

Materiaalilla on merkitystä

Paistinlastat ja paistinhaarukat ovat tärkeitä työkaluja keittiössä, joten niiden on hyvä olla kestäviä. Lastaa valitessa tulee ottaa huomioon myös se, millaisilla välineillä laitat ruokaa kotona. Metalliset, ilman pinnoitetta olevat pannut ja kattilat ovat armollisia ja niiden kanssa sopii mistä tahansa materiaalista valmistettu lasta. Pinnoitettujen pannujen kanssa tulee olla paljon tarkempi ja lukea huolellisesti pannujen käyttöohjeet. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että täysin metalliset lastat yleensä naarmuttavat pinnoitetta, joten esimerkiksi teflonin tapauksessa ne ovat täysin kiellettyjä. Pinnoitettujen pannujen käyttäjien on siis hyvä valita joko muovinen tai puinen lasta. Muoviset ovat näistä yleensä ohuempia, mutta ne eivät välttämättä ole niin jämäköitä kuin puusta valmistetut lastat, vaan osa joustaa helposti. Puisia lastoja taas ei suositella tiskikoneessa pestäviksi. Kahvaan on hyvä kiinnittää myös huomiota, sillä ruokaa laittaessa otteen on hyvä olla pitävä.

  • Valitse pannuusi sopiva materiaali
  • Suosi hyvin käteen sopivia välineitä

Lastat ja haarukat kätevästi kotiisi

Paistinlastat ja paistinhaarukat on helppo ostaa verkosta, sillä kaikki olennaiset tiedot selviävät tuotekuvauksesta. Tärkeimmät ominaisuudet ovat materiaali ja koko. Tuotteiden hintoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomionsa myös verkkokaupan toimitus- ja palautusehtoihin. Jotkin verkkokaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen, mutta saattavat vaatia tietyn summan käyttämistä kauppaan, ennen kuin ilmainen toimitus astuu voimaan. Valittuasi itsellesi sopivan lastan, on ostosten tekeminen helppoa. Kun olet kasannut ostoskorisi, mene kassalle ja anna tietosi. Sitten sinun ei tarvitse enää muuta kuin odottaa ja kohta upeat tuotteet on toimitettu suoraan kotiisi.

Siirry alkuun